Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω κάνει έρωτα με τον Νικηφόρο & μένει έγκυος [video]

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες».

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Μεγάλες σεναριακές ανατροπές, που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του ΑΝΤ1, έρχονται µετά τα Φώτα στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες».

Μυστικά από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και στοιχειώνουν το παρόν των ηρώων, ενώ άλλοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν τις συνέπειες λανθασµένων και επιπόλαιων επιλογών τους. Την ίδια στιγµή, οι διαµάχες και οι συγκρούσεις στο «∆ιαφάνι» κορυφώνονται, νέοι έρωτες φουντώνουν και άλλοι τελειώνουν άδοξα... Τροµερά µυστικά αποκαλύπτονται, τα οποία φέρνουν καταιγίδα στον Θεσσαλικό Κάµπο.

Οπως είδαµε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούµενη Πέµπτη, ο Νικηφόρος πιεζόµενος από διάφορες καταστάσεις έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει: έρωτα µε τη µικρότερη αδελφή της γυναίκας του, τη Δρόσω. Ηταν µια στιγµή αδυναµίας για τον ήρωα, για την οποία θα µετανιώσει πικρά, καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι στον έρωτά του για την Ασηµίνα. Η διαρκώς αυξανόµενη πίεση, η οµορφιά της µικρότερης Σταµίρενας αλλά και το ποτό τον οδήγησαν στην αγκαλιά της. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και εβδοµάδες επιβεβαιώνονται.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω κάνει έρωτα με τον Νικηφόρο & μένει έγκυος [video]
 

Συγκεκριμένα, στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο ΑΝΤ1 βλέπουμε τον Νικηφόρο Σεβαστό και τη Δρόσω Σταμίρη να έχουν κάνει το μοιραίο λάθος με τον πρώτο να μετανιώνει από τη πρώτη στιγμή που πρόδωσε την Ασημίνα. Ωστόσο, η Δρόσω φαίνεται να μην νιώθει πως αυτό που έγινε ήταν λάθος. Μετά τη βραδιά πάθους η μικρότερη αδελφή της Ελένης θα µείνει έγκυος το παιδί του Νικηφόρου. 

 

Και φυσικά αυτό δεν µπορεί να µείνει για πολύ καιρό κρυφό...