Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σύγκρουση Νικηφόρου-Μυρσίνης [video]

Ο Νικηφόρος παίρνει τελικές αποφάσεις. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο επεισόδιο της Τετάρτης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο όμως συνέβη.  Στο επεισόδιο της Δευτέρας (20-01) παρακολουθήσαμε τη σκηνή όπου η Μυρσίνη Σεβαστού, έκαψε με το σίδερο την Ασημίνα.

Η Ασημίνα, μετά από μία τέτοια συμπεριφορά, δεν μπόρεσε πλέον να αντέξει τις προσβολές και τις συνεχείς επιθέσεις της πεθεράς της και αποφάσισε να αντιδράσει. Στο  επεισόδιο της Τρίτης (21-01) η Ασήμινα επιτέλους άνοιξε το στόμα της και είπε τα πάντα στον Νικηφόρο.

Εκείνος με τη σειρά του έστησε στον τοίχο τη μητέρα του και ναι, επιτέλους είδαμε την Μυρσίνη να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σύγκρουση Νικηφόρου-Μυρσίνης [video]
 

Αγριες Μέλισσες: Τετάρτη 22 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 60: 

Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο. Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά; Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.