Αγωγή Γιάννη Βαρδή σε Τόνυ Μαυρίδη: Ζητάει 100 χιλ. €!

Το τραγούδι "Περαστική" κυκλοφόρησε και αυτό που άκουσε ο Γιάννης Βαρδής τον έκανε να προχωρήσει δια της δικαστικής οδού.

agwgi-gianni-bardi-se-tonu-mauridi-zitaei-100-xil-
SHARE THIS
0
SHARES

Το νέο τραγούδι της Πάολα με τίτλο "Περαστική" είναι αυτό που έβαλε αντιμέτωπους σε νομικό επίπεδο τον Γιάννη Βαρδή και τους συνθέτες  Τόνι Μαυρίδη και Χριστόδουλο Σιγανό. Ο λόγος; Ο Γιάννης Βαρδής θεωρεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι αντιγραφή του τραγουδιού "Δεν Τελειώσαμε", που έγραψε ο πατέρας του το 2009.

Το τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής ήταν για τον Νίκο Βέρτη και πριν από καιρό είχε απασχολήσει το θέμα μετά από τις δηλώσεις του Γιάννη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη. Ο Γιάννης Βαρδής είχε δηλώσει τη στενοχώρια του, αλλά είχε πει πως δεν είχε σκοπό να κινηθεί νομικά. Επιπροσθέτως, είχε αποκαλύψει ότι ο Τόνι Μαυρίδης και ο Χριστόδουλος Σιγανός τον είχαν προσεγγίσει για να του πουν πως θα αλλάξουν κάποια σημεία ώστε να μην υπάρχει ομοιότητα.

Τελικά, κατέθεσε αγωγή στους δύο δημιουργούς, ζητώντας τους 100.000 ευρώ. Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησαν και με τις δύο πλευρές. Ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη ανέφερε ότι ρώτησαν εμπειρογνώμονες και θεωρούν εαυτούς καλυμμένους. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι ο Γιάννης Βαρδής έχει ανάγκη από χρήματα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προχώρησε την αγωγή. Ο ενάγων από την πλευρά του τόνισε ότι ζητήματα που αφορούν την μουσική κληρονομιά του πατέρα του θα τα κυνηγάει όσο δεν πάει.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν:

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook