Άκης Πετρετζίκης: Αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που έπαιρνε στο Πρωινό Mou

«Έπρεπε να βρω λεφτά. Ξυπνούσα στις 05:30, πήγαινα στο Πρωινό, μετά έφευγα κατευθείαν για τη δουλειά και το βράδυ γυρνούσα σπίτι».

akis-petretzikis-apokalupse-to-apisteuto-poso-pou-epairne-sto-prwino-mou
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Άκης Πετρετζίκης κάθισε στην πολυθρόνα του καλεσμένου απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Οι δυο τους δεν μαγείρεψαν μόνο, αλλά έκαναν και μία μεγάλη συζήτηση, όπου πέρασαν και σε λεπτομέρειες και αποκαλύψεις που δεν περίεμεν κανένας. Πράγματα και καταστάσεις ακόμα και από την περίοδο που είχε κερδίσει το MasterChef και μαγείρευε στο Πρωινό mou, ενώ παράλληλα εργαζόταν και σε μαγαζιά.

Η δημόσια ομολογία των χρημάτων που έπαιρνε άφησε και την Ελένη με ανοιχτό στόμα: «Όταν ήμουν στο Πρωινό mou έπαιρνα 800 ευρώ τον μήνα και οι συνεργάτες που είχα για τα site και όλα τα υπόλοιπα μού στοίχιζαν 3.000. Έπρεπε να βρω λεφτά. Ξυπνούσα στις 05:30, πήγαινα στο Πρωινό, μετά έφευγα κατευθείαν για τη δουλειά και το βράδυ γυρνούσα σπίτι. Ουσιαστικά, τους συνεργάτες μου δεν τους έβλεπα, γιατί στην αρχή δούλευαν από το σπίτι, δεν είχα μαγαζί. Συνεννοούμασταν με μηνύματα, μου άφηναν χαρτάκια…».

Σίγουρα κανένας τηλεθεατής δεν θα περίεμενε ότι ένας τόσο προβεβλημένος επαγγελματίας θα αμειβόταν με αυτό το ποσό.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook