Είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός αλλά πάνω απ΄ όλα ένας αληθινός άνθρωπος. Η Κλέλια Ρένεση δεν είναι μία ακόμη όμορφη ηθοποιός που απολαμβάνει τη φήμη μαζί με την οικογένειά της. Είναι μία γυναίκα σκεπτόμενη που μάχεται κατά της αδικίας και υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατά καιρούς έχουν επιτεθεί στη δημοφιλή ηθοποιό, τονίζοντάς της ότι η δουλειά της δεν είναι να κάνει πολιτική. Σε αυτούς λοιπόν απαντά με το σημερινό της post το οποίο είναι γεμάτο ευαισθησία.
Αναφέρεται στο καθήκον που έχει ένας ηθοποιός ως μέλος μίας κοινωνίας, ενώ ως κεντρική φωτογραφία έβαλε τα λόγια της θρυλικής Έλλης Λαμπέτη: "Όταν ήμουν 26 χρονών έπαθα πάρεση. Πλήρη. Ήταν τη μέρα που εκτέλεσαν τον Μπάμπη και τον Μπελογιάννη. Όταν το' μαθα, πάγωσα. Δεν ήταν λύπη. Ήταν κάτι παραπάνω".
Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr