Αξεσουάρ – φετίχ: Η Ριάνα λανσάρει το «τατουάζ» - κόσμημα

Δείτε τη νέα σειρά «τατουάζ» που λανσάρει η Ριάνα. Θυμίζουν κόσμημα και είναι εμπνευσμένα από αυτά που ήδη υπάρχουν πάνω στο κορμί της

aksesouar--fetix-i-riana-lansarei-to-tatouaz---kosmima
SHARE THIS
0
SHARES

Το στιλ της έχει επηρεάσει χιλιάδες γυναίκες ανά τον πλανήτη. Η αγάπη της στα τατουάζ είναι γνωστή -στο κορμί της έχουν καταμετρηθεί πάνω από 20. Αυτή τη φορά η Ριάνα, σε συνεργασία με την σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζάκι Ας λανσάρει μια νέα σειρά «τατουάζ» σε χρυσό και μαύρο, που θυμίζουν κόσμημα.

 

 

 

Τα νέα «τατουάζ», που φυσικά δεν είναι μόνιμα, είναι εμπνευσμένα από αυτά που έχει ήδη η Ριάνα στο σώμα της. Οπως δήλωσε η Ας σε συνέντευξη Τύπου, η τελική μορφή τους έγινε ύστερα από μια δημιουργική συνεργασία με τη Ριάνα, η οποία δηλώνει φανατική θαυμάστρια τους. «Είμαι ενθουσιασμένη με τη νέα σειρά. Γενικά είμαι μεγάλη φαν των τατουάζ, γιατί κρύβουν πίσω τους μια ολόκληρη κουλτούρα».

 

 

 

 

 

Η σειρά των τατουάζ – κοσμημάτων (η τιμή των οποίων κινείται στα 27 δολάρια) είναι το τελευταίο κομμάτι της «αυτοκρατορίας» που χτίζει η Ριάνα και στη μόδα, στην οποία ήδη περιλαμβάνεται μια σειρά ρούχων, καλλυντικών και αρωμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook