Κούγιας: Μου έλεγε ο γιος μου, αυτός ο ανόητος είπε κακά πράγματα για σένα

Αποκάλυψε τι του έλεγαν τα παιδιά του για αυτά που άκουγαν για τον πατέρα τους μέσα από τις εκπομπές του Λαζόπουλου.

al-kougias-o-gios-mou-elege-autos-o-anoitos-eipe-kaka-pragmata-gia-sena
SHARE THIS
0
SHARES

Την δική του εξήγηση για το επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τον Λάκη Λαζόπουλο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έδωσε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. 

Ο γνωστός ποινικολόγος ανάμεσα σε όλα τα άλλα είπε πώς δεν είναι ο άνθρωπος που συνηθίζει να καταφεύγει στη δικαιοσύνη για να λύνει τις όποιες διαφορές του. Ισχυρίστηκε ότι δεν έχει διαφορές με τον Λάκη Λαζόπουλο και πώς τον έχει σώσει σε περιπέτεια που είχε εκείνος με το θέατρό του.

Μάλιστα είπε ότι όταν βρικόταν στο Mega μέσω του δικηγόρου του τού είχε υποσχεθεί πως δεν θα ασχολούνταν μαζί του. Όταν όμως πήγε στον Alpha τα πράγματα άλλαξαν.

 

Παράλληλα, υποστήριξε ότι το επεισόδιο ανάμεσά τους ήταν μόνο φραστικό και δεν τον ακούμπησε ποτέ. 

Ο κ. Κούγιας είπε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν στιγμές όμως που έρχεσαι κόντρα στην παιδεία, την αγωγή σου και στη γενικότερη άποψη που έχεις για το πώς πρέπει να επιλύονται οι διαφορές. Θέλω να σας πω ότι όλη η Ελλάδα γνωρίζει το πόσα χρόνια ο άνθρωπος αυτός, τον οποίο δεν θέλω να διανθίσω με επίθετα, όχι μόνο εμένα αλλά κυρίως εμένα χωρίς να είμαι δημόσιος λειτουργός γιατί ακόμη και ο Αριστοφάνης στρέφονταν κατά της κρατικής εξουσίας, αυτούς σατίριζε».

«Εγώ έχω πει την άποψή μου. Συνέπεσαν ορισμένα γεγονότα, είχα αποκαλύψει τότε το παραδικαστικό και ο δικηγόρος του ηταν πρωταγωνιστής. Εγώ δεν θα πω τίποτα για τον Λαζόπουλο απλώς θα σας πω σήμερα μόνο κάτι που μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που τα παιδιά μου μού έλεγαν, εγώ δεν βλέπω τις εκπομπές του... Τα παιδιά μου ήταν σε εξέλιξη τότε, μου έλεγε ο γιος μου ο οποίος μιλάει εξαιρετικά ελληνικά: “Πατέρα αυτός ο ανόητος πάλι είπε κακά πράγματα για σένα. Παρακολουθούσαν την εκπομπή. Σε όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα με λίγες λέξεις να αποτιμήσω την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου.

 

Όταν δε ρωτήθηκε για την αυτοδικία είπε:

«Μην μου το λέτε εμένα. Είμαι ένας άνθρωπος που υπηρετεί τη δικαιοσύνη. Δεν έχει γίνει καμία αυτοδικία πρώτα – πρώτα. Δεν θέλω να πω. Καμία αυτοδικία, υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί, υπάρχουν μάρτυρες».

 

 


Στην ερώτηση γιατί ο ίδιος δεν προσέφυγε στην δικαιοσύνη είπε: 

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω πάει ποτέ στη δικαιοσύνη για οτιδήποτε με αφορά, ούτε για δημοσιογράφους που έχουν γράψει πράγματα ούτε τίποτα. Προτιμώ την απευθείας συζήτηση. Ο άνθρωπος αυτός κάνει αυτό το πράγμα εδώ και χρόνια. Με παρουσίαζε έναν κοντό άνθρωπο και δεν είμαι, με παρουσίαζε ένα γελοίο πρόσωπο και δεν είμαι... Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι. Αυτό όμως δημιούργησε την εντύπωση σε όλη την Ελλάδα μια αλλοιωμένη προσωπικότητα χωρίς τίποτα...».

Είπε ακόμα ότι τον έχει σώσει σε παλιότερες υποθέσεις. «Ο άνθρωπος αυτός φθονεί οποιονδήποτε είναι διακεκριμένος. Δεν τον έχω χτυπήσει ποτέ. Τι να χτυπήσεις από αυτόν;» 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook