Αλβάρο:ανοίγει τα χαρτιά του για την απιστία και το διαζύγιο με την Α.Ωνάση

Εκτός από τις ερωτήσεις αθλητικού περιεχομένου, δεν κατάφερε να αποφύγει και τις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας του

albaroanoigei-ta-xartia-tou-gia-tin-apistia-kai-to-diazugio-me-tin-awnasi
SHARE THIS
0
SHARES

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Αλβάρο μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Ωνάση, και τις αιτίες που τους οδήγησαν σ' ένα από τα πλέον συζητημένα διαζύγια όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, ο δύο φορές Ολυμπιονίκης στην ιππασία με την ομάδα της Βραζιλίας μίλησε σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας του και εκτός από τις ερωτήσεις αθλητικού περιεχομένου, δεν κατάφερε να αποφύγει και τις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος ρωτήθηκε ευθέως για τα όσα έχουν λεχθεί σε σχέση με τις απιστίες από πλευράς του.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret, ο ίδιος - που σημειωτέον παντρεύτηκε με την Αθήνα το 2005 κι ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2016 - διέψευσε, μεταξύ άλλων, τα όσα λέχθηκαν περί απιστίας στο βιβλίο του δικηγόρου, Αλέξη Μανθεάκη.

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», είπε ο Αλβάρο.

 

φωτο: Instagram

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook