Μια ανάρτηση αφιερωμένη στην μεγάλη αδερφή της Αμαλία, η οποία είχε σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες έκανε η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.
Δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου αποκαλεί την αδερφή της "υπερήρωα" αναφερόμενη προφανώς στην περιπέτεια με την υγεία της.
"My favorite superhero ❤️👊🏼" έγραψε στη λεζάντα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία.
Mάλιστα, η ίδια η Αμαλία σχολίασε την ανάρτηση της αδελφής της με μια καρδούλα. Ενώ το ίδιο έκαναν η μητέρα τους Τζένη Μπαλατσινού και ο πατέρας τους Πέτρος Κωστόπουλος.
Όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Αμαλία Κωστοπούλου χτύπησε με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες, και μετά από δύο σοβαρά χειρουργεία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Μάλιστα, υπήρχε η ανησυχία για το αν θα μπορούσε να περπατήσει ξανά. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά.
Ο πατέρας της από την πλευρά του, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι η κόρη του δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, αλλά ήταν με την παρέα της και ότι δεν έκανε δύο αλλά ένα χειρουργείο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr