Μια ανάρτηση αφιερωμένη στην μεγάλη αδερφή της Αμαλία, η οποία είχε σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες έκανε η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.
Δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου αποκαλεί την αδερφή της "υπερήρωα" αναφερόμενη προφανώς στην περιπέτεια με την υγεία της.
"My favorite superhero ❤️👊🏼" έγραψε στη λεζάντα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία.
Mάλιστα, η ίδια η Αμαλία σχολίασε την ανάρτηση της αδελφής της με μια καρδούλα. Ενώ το ίδιο έκαναν η μητέρα τους Τζένη Μπαλατσινού και ο πατέρας τους Πέτρος Κωστόπουλος.
Όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Αμαλία Κωστοπούλου χτύπησε με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες, και μετά από δύο σοβαρά χειρουργεία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Μάλιστα, υπήρχε η ανησυχία για το αν θα μπορούσε να περπατήσει ξανά. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά.
Ο πατέρας της από την πλευρά του, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι η κόρη του δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, αλλά ήταν με την παρέα της και ότι δεν έκανε δύο αλλά ένα χειρουργείο.