Follow us

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον χωρισμό με τη Λένα Δροσάκη: "Είμαι καλά, η ζωή προχωράει" [Βίντεο]

Πέρα από τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στη ζωή του μετά το διαζύγιό του από τη Λένα Δροσάκη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
δροσακη μπουρδουμης

Για τη ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός ηθοποιός αρκέστηκε στο να πει: "Είμαι καλά (σ.σ.: μετά το διαζύγιο), η ζωή προχωράει, η ζωή είναι μπροστά. Αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο".

Όσον αφορά τον γιο τους με τη Λένα Δροσάκη, ο ίδιος τόνισε: "Το παιδί, όπως για όλους τους γονείς, είναι πάντα πάνω απ όλα, εννοείται. Και το παιδί σιγά - σιγά και εκείνο μαθαίνει, αρχίζει και καταλαβαίνει πού βρίσκονται οι γονείς του, τι κάνουν. Ο Αναστάσης είναι βέβαια πολύ μικρός ακόμα, σιγά - σιγά θα προσαρμοστεί. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του μια ζωή".

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια γάμου πριν από περίπου δύο μήνες.

Διαβάστε Επίσης

"Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, είπε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".

"Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας" εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΜΕΤΑΛΛΙΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΖΑΠΠΑ» 01 Οκτ 2023 | 15:26

Μαριάννα Λάτση: Βραβεύτηκε από την ΠτΔ για την φιλανθρωπική της δράση [εικόνες]

Μεγάλη η προσφορά του ιδρύματος "Ιωάννη Λάτση" στα αντικαρκινικά νοσοκομεία "Άγιος Σάββας" και στο Θεαγένειο.

ΧΩΡΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ 01 Οκτ 2023 | 13:25

Τίτλοι τέλους για Παπαθωμά - Πετράκο: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια

Ιδεολογικές διαφορές και αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν στη ρήξη.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ 01 Οκτ 2023 | 12:30

Συγκινεί ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον θάνατο του αδερφού του: "Τα χρόνια μετράνε..."

Ο πρόωρος χαμός του αδερφού του ήταν βαρύ πλήγμα για τον ηθοποιό.

01 Οκτ 2023 | 11:58

Το "Fame Story" έκανε πρεμιέρα! Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη με τον Νίκο Κοκλώνη

Το "Fame Story" επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 17 χρόνια

01 Οκτ 2023 | 11:57

Ποιοι θα παρουσιάσουν τελικά το πρωινό του Σαββατοκύριακου του OPEN;

Όλο το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου στο "Καλύτερα δεν γίνεται"

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ 01 Οκτ 2023 | 11:56

Η άβαφη Πέγκυ Σταθακοπούλου εντυπωσιάζει με μπικίνι στα 63 της [εικόνες]

Η ηθοποιός συνεχίζει τα μπάνια της εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 01 Οκτ 2023 | 11:24

Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράζεται αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της [εικόνες]

Ο γάμος - έκπληξη με τον Θοδωρή Μαροσούλη έγινε την ημέρα της βάπτισης της κόρης τους.

01 Οκτ 2023 | 09:10

Μια θεά στο Λούβρο: Η Πενέλοπε Κρουζ φώτισε τη βραδιά με δαντελένιο jumsuit Giambattista Valli και Louboutin

Η Πενέλοπε Κρουζ φόρεσε μια δαντελένια ολόσωμη φόρμα με βελούδινα πέδιλα και πήγε σε event μόδας στο Μουσείο του Λούβρου.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΑΡΛΙΝ 01 Οκτ 2023 | 08:13

Είμαι κουρασμένη και εξαντλημένη: Η πριγκίπισσα Σαρλίν ξέσπασε για τον γάμο με τον Αλβέρτο και τις φήμες περί χωρισμού

Η συνέντευξη της πριγκίπισσας Σαρλίν η οποία δήλωσε κουρασμένη και εξαντλημένη - Η απάντηση για τη διαγραφή του λογαριασμού της στο instagram που δεν έπεισε.

ΝΕΑ ΜΑΜΑ 30 Σεπ 2023 | 19:33

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον χωρισμό από τον Λευτέρη Χαρίτο εν μέσω εγκυμοσύνης: "Χωρίς την μαμά μου, θα ήταν αδύνατο"

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Η Μάγισσα" μίλησε για τη νεογέννητη κόρη της και τη νέα σελίδα στη ζωή της.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30 Σεπ 2023 | 19:32
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ 30 Σεπ 2023 | 17:12

Η Μαγγίρα πήρε θέση στην κόντρα Μπάρκα - Σολωμού: "Γιατί να αρχίσει η Δανάη να σχολιάζει;"

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τάχθηκε υπέρ της ηθοποιού και κατακεραύνωσε την παρουσιάστρια του Mega.