Τα γενέθλιά της είχε χθες Πέμπτη 11 Μαΐου η Αμαλία Κωστοπούλου και φίλοι και συγγενείς της ευχήθηκαν διαδικτυακά.
Η αδελφή της Αλεξάνδρα Κωστοπούλου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία, όπου στη μία είδαμε την Αμαλία με σπασμένο χέρι.


Οι φίλοι της δημοσίευσαν φωτογραφίες από εξόδους τους.




Η πιο εντυπωσιακή από αυτές ήταν από κάποια μεταμφίεση με φίλο της, όπου την είδαμε να φοράει ένα σούπερ σέξι βικτωριανό κορσέ με κρόσια, μπούστο καρδιά και εντυπωσιακά μανίκια. Το συνδύασε με πέρλες στον λαιμό της.

Η ευχή της μητέρας της
Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της.
"Χρόνια πολλά φωτεινό μου μωρό!" έγραψε στη λεζάντα δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία της κόρης της.

Από τότε που τελείωσε το σχολείο, η Αμαλία Κωστοπούλου έφυγε για σπουδές στην Αμερική, τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες και συχνά δείχνει στιγμιότυπα από τη ζωή της στα social media.

Γεννημένη στις 11 Μαΐου του 1997 κλείνει σήμερα τα 26 της χρόνια.



Όποτε βρίσκει την ευκαιρία και έχει διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επισκέπτεται την Ελλάδα για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.




Η απόφαση να στείλουν τις κόρες τους στην Αμερική
Σε πρόσφατη συνέντευξή του π Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τον λόγο που ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να στείλουν τις κόρες τους για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

"Οι κόρες μου ζουν και εργάζονται στην Αμερική. Η μία σε εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης και η άλλη σε μια εφαρμογή της Silicon Valley. Ζουν μόνιμα εκεί με δικά τους λεφτά. Δούλευαν ακόμα και στις σπουδές τους, μη έχοντας λεφτά αναγκάστηκαν να το κάνουν και αυτό ήταν πολύ καλό. Έγινε η κρίση και έφυγαν πάρα πολλά παιδιά, η Ελλάδα έχασε μυαλά. Πού θα δούλευαν αν ήταν εδώ; Θα έπρεπε να βάλουμε κανένα μέσο για να πιάσουν μια δουλειά χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές.

Εκεί οι δουλειές υπάρχουν, αν είσαι καλός θα πας μπροστά. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι εκεί που μπορούν να αναπτυχθούν και να ανθίσουν επαγγελματικά όσο και αν μου λείπουν. Ήμουν εγώ και η μάνα τους που θέλαμε να τα διώξουμε, να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο. Όχι να μην είναι εδώ! Όπως εγώ έφυγα από το σπίτι, επειδή είχα ερωτευτεί και ήθελα να ακολουθήσω μια Βολιώτισσα στην Αθήνα – πήγα και είπα στον πατέρα μου, που ήταν ταξιτζής και δεν είχε σάλιο, ότι αν δεν κάνω μαθήματα στην Αθήνα, δε θα περάσω πουθενά. Και ήρθα και δεν πέρασα πουθενά.
Ήταν το πρώτο μου ξεβλάχεμα αυτό. Πέρασα πολλά ξεβλαχέματα. Το 4ο ή 5ο ήταν όταν πήγα στο Berkley να δω την κόρη μου. Κατάλαβα γιατί πρέπει να πηγαίνουν στα πανεπιστήμια για να σπουδάσουν τα παιδιά" αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr