Η Άμπερ Χερντ δεν θα προχωρήσει τελικά σε έφεση της δικαστικής απόφασης στις ΗΠΑ, η οποία δικαίωνε πανηγυρικά τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ.
Σύμφωνα με το skynews, με αυτό τον τρόπο η ηθοποιός βάζει τέλος στο κεφάλαιο της πολύκροτης δίκης εκατομμυρίων δολαρίων με τον 59χρονο αστέρα αστέρα του Χόλιγουντ.
Όπως τονίζει η Χερντ "έχασε την πίστη της στο αμερικανικό νομικό σύστημα".
Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός είπε ότι πήρε την απόφαση μετά από "πολλή συζήτηση" και ότι ποτέ δεν "επέλεξε αυτό".
Η ανάρτηση έλεγε: "Υπεράσπισα την αλήθεια μου και με αυτόν τον τρόπο καταστράφηκε η ζωή μου όπως ήξερα. Oι ύβρεις που αντιμετώπισα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια πιο γιγαντωμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται όταν επιλέξουν σπάσουν τη σιωπή τους και να πουν την αλήθεια τους. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπάθησα να φύγω πριν από έξι χρόνια και με όρους που μπορώ να συμφωνήσω".
Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι αυτή η ανάρτηση δεν αποτελεί παραδοχή οποιονδήποτε πράξεων και "ούτε πράξη παραχώρησης".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr