X

Ανατροπή: Η Γκίλφοϊλ δεν θα είναι τελικά νονά του μωρού του Αργυρού και της Νίκα - Τι άλλαξε

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως σε πρόσφατη συνάντησή του με την Αλεξάνδρα Νίκα έμαθε ότι το ζευγάρι έχει ήδη καταλήξει στην απόφαση να μην είναι η Κίμπερλι Γκιλφόιλ η νονά του μωρού

Γράφει: TheToc team

Όπως φαίνεται, τελικά, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ δεν θα είναι αυτή που θα "βάλει το λάδι" στο παιδί του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα, που βρίσκεται "καθ' οδόν".

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές της για το μωρό που αναμένεται να έρθει στον κόσμο, δηλώνοντας βέβαιη πως το ζευγάρι θα επιλέξει ένα πανέμορφο ελληνικό όνομα.

"Προσεύχομαι για την Αλεξάνδρα να έχει καλή υγεία και μια ασφαλή γέννα, ώστε το ζευγάρι να καλωσορίσει το μωρό στην οικογένειά μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για τον νονό

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, αναφέροντας πως σε πρόσφατη συνάντησή του με την Αλεξάνδρα Νίκα έμαθε ότι το ζευγάρι έχει ήδη καταλήξει στην απόφαση να μην είναι η Κίμπερλι Γκιλφόιλ η νονά του μωρού, επιλέγοντας άλλο πρόσωπο για αυτή την τιμητική θέση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Οι πληροφορίες οι δικές μας λένε ότι ξεκάθαρα το ζευγάρι έχει αποφασίσει να έχει άλλον νονό και νονά, όχι την Κίμπερλι. Έχω την αίσθηση ότι η Κίμπερλι έχει αποφασίσει να είναι νονά και κουμπάρα. Καταλαβαίνω ότι έχει μια μανία με την τον Αργυρό και την Αλεξάνδρα, αλλά να λέει ότι "έρχεται το μωρό στην οικογένειά μας”… Παιδιά "η οικογένειά μας” είναι πολύ βαρύ! Εγώ αν ήμουν Αλεξάνδρα… κοίτα ο άλλος που είναι και χαβαλές "να”, η Αλεξάνδρα που είναι και σε μια φάση γέννας, οι ορμόνες κάνουν πάρτι, δεν είναι και εύκολη η εγκυμοσύνη. Είναι ωραίο τώρα να ακούει "έρχεται το μωρό στην οικογένειά μας;”.

"Στην περίπτωση που υπάρχει και ορθόδοξος νονός μπορεί να βάλει και εκείνος λίγο λάδι αλλά ο ορθόδοξος πρέπει να υπάρχει γιατί ο ορθόδοξος θα εισάγει το παιδί στην ορθόδοξη πίστη, αλλιώς δεν μπορεί να υπάρχει μόνο ένας καθολικός", ανέφερε ιερέας στο Super Κατερίνα σχετικά με τους λόγους που δεν μπορεί να βαφτίσει το μωρό τους η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

"Δεν απαγορεύεται, είναι όπως μας το λέει ο πάτερ. Μπορεί να συμμετέχει στο μυστήριο ως μάρτυρας και να διαβάσει κάποιες ευχές. Ο καθολικός εφόσον τελέσει το μυστήριο του βαπτίσματος εν ονόματι της αγίας τριάδας, να θυμίσουμε ότι το Φιλιόκβε είναι η διαφορά ορθοδόξων – καθολικών, είναι αυτό που στα μυστήρια κάνει τη διαφορά, αν όμως γίνει επίκληση της Αγίας Τριάδος και πάει σε μια διαδικασία στην αρχιεπισκοπή και τον μυρώσουν μπορεί μετά να τελέσει ορθόδοξο μυστήριο", ανέφερε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Διαβάστε Επίσης