Αναζητείται λευκό βαν - Ενεπλάκη στο ατύχημα του Ηλία Βρεττού

Η Τροχαία που ερευνά το ατύχημα του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της 25χρονης συνοδού του εξετάζει την εμπλοκή στο συμβάν ενός ακόμα οχήματος, λευκού χρώματος.

anaziteitai-leuko-ban---eneplaki-sto-atuxima-tou-ilia-brettou
SHARE THIS
0
SHARES

Η Τροχαία που ερευνά το ατύχημα του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της 25χρονης συνοδού του εξετάζει την εμπλοκή στο συμβάν ενός ακόμα οχήματος, λευκού χρώματος. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 25χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, ένα λευκό φορτηγό της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε δύο δέντρα της λεωφόρου Ποσειδώνος στην περιοχή της Γλυφάδας. 

Οι αστυνομικοί της τροχαίας έχουν ήδη στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας από τον Πειραιά μέχρι και τη Γλυφάδα και προσπαθούν να εντοπίσουν το λευκό φορτηγό.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πρώτη απεγκλωβίστηκε η οδηγός η οποία είναι ελαφρά τραυματισμένη ενώ ο Ηλίας Βρεττός φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και στα κάτω άκρα.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές, αλλά και τους φίλους του με μία ανάρτησή του στο Instagram. Ανέβασε μία παλαιότερη φωτογραφία του επί σκηνής, την οποία συνόδευε με τη λεζάντα: «Αφού ζω όλα καλά... Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει... Σας ευχαριστώ από καρδιάς...». 

 

«Ο Θεός με βοήθησε και ζω», ήταν και η φράση που είπε ο Ηλίας Βρεττός στο μάνατζέρ του Λουκά Καραγιάννη.

«Ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο που τους έκλεισε,  η κοπέλα έκανε αριστερά-δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο που έπεσε από τη μεριά του Ηλία - η κοπέλα έχει μόνο ένα τραύμα στο κεφάλι» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραγιάννης. «Το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook