Διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του "κακού" του ελληνικού σινεμά, Ανέστη Βλάχου, έχει ξεκινήσει, περίπου 50 ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.
Μπορεί ο Ανέστης Βλάχος να είχε κοντά του τα δύο του παιδιά από διαφορετικούς γάμους όσο ήταν στην ζωή, αλλά σύμφωνα με την Espresso πλέον έχει ανοίξει μεταξύ των αδελφών ο "Ασκός του Αιόλου".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα μέλη της οικογένειάς του έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα κι έχουν πάρει θέση μάχης. Ο λόγος είναι η διαθήκη του μεγάλου ηθοποιού που αμφισβητείται και βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης συζύγου του και της κόρης του.
Ο Ανέστης Βλάχος, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Αυγούστου, απέκτησε δύο παιδιά, τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση. Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο γιος του ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στη δεύτερη σύζυγό του, μέσα στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά ο ίδιος.
Σε επικοινωνία της Espresso με τον δικηγόρο του Ηρακλή Βλάχου μεταφέρθηκε το εξής: "Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα”.