
Περίπου δέκα μέρες πριν από τον κοσμικό γάμο της Θεοδώρας, της μικρότερη κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα, η ίδια έκανε μια σπάνια εμφάνιση με την μητέρα της Αννα Μαρία στο Ηρώδειο.

Μαμά και κόρη πήγαν στο Ηρώδειο σε μία βραδιά αφιερωμένη στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τίτλο: "Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φώς".
Όπως βλέπουμε παρακάτω, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με την Χριστιάνα Βαρδινογιάννη. Η Άννα Μαρία ήταν κομψή με φόρεμα Zeus + Dione, ενώ η Θεοδώρα φόρεσε ένα εμπριμέ μακρυμάνικο μίντι φόρεμα από το luxury brand ME+EM. Ακόμα κράτησε μια mini bag Aspinal of London.
Παρατηρούμε, μάλιστα, ότι η μέλλουσα νύφη είναι αρκετά ανανεωμένη και έτοιμη για να φορέσει επιτέλους το νυφικό της, μετά από πολλές ατυχίες και αναβολές.
Στην ίδια εκδήλωση ήταν και άλλα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας όπως Παύλος, Μαρί Σαντάλ και Νικόλαος.


Το νυφικό της Θεοδώρας διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη και η Cartier τιάρα της Άννας Μαρίας
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νυφικό της Θεοδώρας στο γάμο της που θα γίνει στις 28/09 στη Μητρόπολη Αθηνών θα είναι διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, μια σχεδιάστρια που προτιμά τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της Άννα Μαρία. Μάλιστα, ακούγεται ότι η μέλλουσα νύφη θέλει το νυφικό της να μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε φορέσει η μητέρα της στον γάμο της.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια είχε σχεδιάσει το νυφικό της Θεοδώρας για τον γάμο που αναβλήθηκε, και δεν είναι γνωστο αν θα είναι το ίδιο ή κάποιο διαφορετικό σχέδιο. Ακόμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη νύφη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο αδελφός της Παύλος.
Μάλιστα, είναι βέβαιο ότι η Θοδώρα θα φορέσει και την Cartier τιάρα της μητέρας της, την οποία μόνο η αδελφή της Αλεξία έχει φορέσει στον γάμο της.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr