X

Άννα Μαρία Ίβιτς: Πανέμορφη σε βραδινή έξοδο - Το μαύρο σύνολο με έξωμο crop top και το λαμπερό μακιγιάζ

Η καλλονή κόρη της Ελένης Πετρουλάκη σε βραδινή έξοδο με total black και εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Γράφει: TheToc team

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει τέσσερις κόρες, η οποίες είναι καλλίγραμμες και εντυπωσιακές σαν τη μαμά τους. Με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η Άννα Μαρία Ίβιτς έχει κληρονομήσει τα γονίδια της μητέρας της αφού εκτός από την εξωτερική ομορφιά της έχει και την ίδια αγάπη για τη γυμναστική.

Η Άννα Μαρία Ίβιτς ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, με τον στίβο, κάτι που είναι φανερό από το καλλίγραμμο σώμα της.

Μάλιστα, είναι πρωταθλήτρια και έχει ήδη διακρίσεις σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η νεαρή αθλήτρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από βραδινή της έξοδο με μίνι φούστα, μπουστάκι και έντονο μακιγιάζ στο υπέροχο πρόσωπό της.

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της

Στον λογαριασμό της στο instagram έχει δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της όπου είδαμε το καλλίγραμμο και πολύ γυμνασμένο κορμί της.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα των διακοπών της, φόρεσε ένα μίνι εφαρμοστό φόρεμα που τόνισε τα υπέροχα πόδια της.

Μαζί με την οικογένειά της έκανε διακοπές σε Κρήτη και Σαντορίνη.

Διαβάστε Επίσης