Άννα Μπουσδούκου: Η αποκάλυψη της προσωπικής της ζωής

Τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν τις φωτογραφίες της Άννας Μπουσδούκου με τον σύντροφό της την περιέγραφαν ως έξαλλη. Τώρα η ίδια δίνει τη δική της εκδοχή.

anna-mpousdoukou-i-apokalupsi-tis-proswpikis-tis-zwis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Πριν από λίγο καιρό δημοσιεύτηκαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό στιγμιότυπα από προσωπικές στιγμές της παρουσιάστριας Άννας Μπουσδούκου και του συντρόφου της. Εκείνη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το παιχνίδι της κλειδαρότρυπας όπως το χαρακτήρισε.

Τώρα, μιλώντας στην Αγορά, τοποθετήθηκε σχετικά με την αντίδραση της σε τέτοιου είδους παραβιάσεις της προσωπική της ζωής, ενώ εκείνη δεν προκαλεί και δεν «στήνει» τυχαίες συναντήσεις με παπαράτσι. 

«Εδώ χανόμαστε! Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τέτοια θέματα. Περπατούσαμε μαζί, μας τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες κι αυτό είναι όλο. Έχουμε μεγάλη γκάμα επικαιρότητας για να παρακολουθεί κάποιος. Αν μια μερίδα του κοινού θέλει να παρακολουθεί τέτοια θέματα, τότε οκ! Η αλήθεια είναι πως δεν ποζάραμε. Ωστόσο δεν σοκαρίστηκα. Ήταν όμως μια ιδιωτική μου στιγμή και δεν μου ήταν ευχάριστο που την είδα σε φωτογραφίες. Την προσωπική μου ζωή θέλω να την ζω κι όχι να την περιφέρω», λέει χαρακτηριστικά η Άννα Μπουσδούκου.

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook