Ανούσκα Ντελόν: Η εκ γενετής διαφορετικότητα στα μάτια την κάνει μοναδική

Η ιδιαίτερη ομορφιά της κόρης του Αλέν Ντελόν με την Ολλανδή Ροζαλί Βαν Μπρίμεν.

SHARE THIS
0
SHARES

Είναι η μικρότερη από τα παιδιά του θρυλικού γόη του Χόλιγουντ, του Αλέν Ντελόν. Η 27χρονη Ανούσκα Ντελόν είναι κόρη του με την Ολλανδή Ροζαλί Βαν Μπρίμεν, με την οποία έχει ακόμα έναν γιο. 

Η Ανούσκα ασχολείται με την υποκριτική και μάλιστα συνεργάστηκε με τον πατέρα της όταν ήταν 12 ετών. Πρωταγωνίστησε τότε με τον Αλέν Ντελόν στην τηλεοπτική ταινία Le Lion, μια προσαρμογή του μυθιστορήματος του Joseph Kessel.

 

 

 

Από το 2007 έως το 2010 παρακολούθησε τη Δραματική Σχολή Cours Simon στο Παρίσι, ενώ το 2011, εμφανίστηκε μαζί του στη σκηνή του Théâtre des Bouffes-Parisiens.

GettyImages
GettyImages

 

GETTY IMAGES Anouchka Delon, Alain Delon - Claudia Cardinale
GETTY IMAGES Anouchka Delon, Alain Delon - Claudia Cardinale

Εκτός από τον διάσημο πατέρα της, η Ανούσκα ξεχωρίζει για ένα χαρακτηριστικό με το οποίο γεννήθηκε. Το διαφορετικό χρώμα στα μάτια της. 

GettyImages
GettyImages

Η ετεροχρωμία είναι μια κατάσταση κατά την οποία υπάρχει διαφορά στο χρώμα της ίριδας κάθε ματιού ή σε κομμάτι του ίδιου ματιού. 

GettyImages
GettyImages

Εμφανίζεται συχνότερα σε γάτες και σκύλους, αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με ετεροχρωμία. Το φαινόμενο αυτό αποκτάται κυρίως γενετικά (από την περίσσεια ή έλλειψη μελανίνης στο συγκεκριμένο σημείο), κληρονομικά, ή πιο σπάνια μετά από κάποιο τραυματισμό/φλεγμονή.

getty images
getty images

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Αλέν Ντελόν έχει στόφα μεγάλης σταρ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook