X

Ανθή Βούλγαρη: Η εγκυμοσύνη, οι εξωσωματικές και η σκέψη να χωρίσει από τον σύζυγό της [βίντεο]

Οι δυσκολίες μέχρι να μείνει έγκυος και η πίεση που έκανε την Ανθή Βούλγαρη να σκεφτεί ότι ίσως θα έπρεπε να χωρίσει.

Γράφει: TheToc team
NDP

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ανθή Βούλγαρη, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, τις εξωσωματικές αλλά και την πίεση που νιώθουν οι γυναίκες να αποκτήσουν παιδί.

"Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, έπεσα και στον καύσωνα αλλά ήμουν τυχερή γιατί καθόμασταν, ήταν στις διακοπές μας. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι έγκυος. Νόμιζα ότι μπαίνω στην κλιμακτήριο και έλεγα, "κοίτα να δεις τόσο νωρίς”… Δεν το πίστευα" δήλωσε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αποκάλυψε, έκανε αρκετές εξωσωματικές, οι οποίες απέτυχαν, και υπογράμμισε το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας.

"Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα αρκετά με εξωσωματικές. Τελικά, ο Θεός μου έδωσε το δώρο φυσιολογικά. Μην πιέζετε και καταπιέζετε τις γυναίκες για το πότε και αν θα κάνουν παιδί. Έχει τύχει να μου γίνει ερώτηση και να έχω πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που δεν ήταν θετικά. Αυτό που με τσάντιζε πάρα πολύ είναι που αν δεν έχεις παιδί σε κάνουν να νιώθεις άχρηστη. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει τόση πίεση… Έχω χάσει το μέτρημα στις εξωσωματικές. Έκανα 3 ή 4" σημείωσε και πρόσθεσε ότι εάν δεν είχε μείνει έγκυος, σκόπευε το καλοκαίρι να κάνει κι άλλη εξωσωματική.

"Δεν είναι μόνο για τη γυναίκα ψυχοφθόρο, είναι και για τον άντρα. Και όταν ο άντρας δεν είναι υποστηρικτικός ή δεν μπορεί να αντέξει, γιατί αλλάζουν οι ισορροπίες μέσα στο ζευγάρι, είναι μια κατάσταση περίεργη…Ο κοινός παρονομαστής είναι ότι είναι μια περίοδος πραγματικά δύσκολη, κρίσιμη, όπως θες πες το, με πολλή αγωνία" ανέφερε η δημοσιογράφος.

"Είμαι πολύ τυχερή γιατί ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος. Πολλές φορές κάνεις και σκέψεις ότι μήπως αν δεν μπορώ να του χαρίσω ένα παιδί είναι καλύτερο να χωρίσουμε. Του το είχα πει. Είχα πιεστεί πάρα πολύ. Όταν μια σχέση έχει γερές βάσεις όλα λύνονται" αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο: