
Εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό η Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Κουβέντα να γίνεται" στο Action 24 ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής και θέλησε να ευχαριστήσει όχι μόνο τους συνεργάτες της και τη διοίκηση του σταθμού, αλλά και τους τηλεθεατές που της κράτησαν συντροφιά αυτή τη σεζόν.
"Κλείνει αυτός ο κύκλος. Κλείνει το "Κουβέντα να Γίνεται". Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα και πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, ήταν πολύ σημαντικοί", είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη και πρόσθεσε:
"Πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας βλέπατε, που μας φτιάχνατε το κέφι. Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να μη σταματήσετε να ονειρεύεστε. Να μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η ανταμοιβή κάποια στιγμή θα έρθει. Sky is the limit".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr