Για την προσφορά της στον ελληνικό τουρισμό βραβεύτηκε η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου.
Η ναυτιλιακή εφημερίδα Maritime Economy στο πλαίσιο του εορτασμού των δέκα χρόνων λειτουργίας της θέλησε να βραβεύσει την Άντζελα Γκερέκου για όσα έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό τουρισμό μέσα από τον ρόλο του προέδρου του ΕΟΤ.
Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ επένδυσε στην κλασική αξία ενός ένα total black συνόλου.
Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με μαύρο μπλέιζερ και τοπ με εντυπωσιακό κόψιμο στο στήθος.
Για να δώσει λάμψη στο total black σύνολό της πρόσθεσε χρυσούς κρίκους και ένα χρυσό μενταγιόν. Ακόμα, κράτησε μια τσάντα με χρυσή λεπτή αλυσίδα.
Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, τονίζοντας τα υπέροχα μάτια της, ενώ πρόσθεσε και ένα έντονο κραγιόν.
Λίγες ώρες αργότερα, με το ίδιο total black look, η Γκερέκου βρέθηκε στο θέατρο Ολύμπια για την Τελετή Απονομής των Βραβείων "Κάρολος Κουν".
Η Άντζελα Γκερέκου που στο παρελθόν διετέλεσε βουλευτής Κέρκυρας αλλά και Υφυπουργός Πολιτισμού το 2009 με αρμοδιότητα τον Τουρισμό, ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Πρόεδρος του ΕΟΤ την 1η Αυγούστου του 2019.
"Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για την χώρα. Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος, εξωστρεφής και καινοτόμος Οργανισμός.
Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του Οργανισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη" είχε δηλώσει η ίδια τότε.