Απασφάλισε ο Χρήστος κατά Σπυριδούλας: Κριτική δέχομαι μόνο από τους κριτές

Γιατί έχασε την ψυχραιμία του η ήρεμη δύναμη του MasterChef.

apasfalise-o-xristos-kata-spuridoulas-kritiki-dexomai-mono-apo-tous-krites
SHARE THIS
0
SHARES

Νέα κόντρα ξέσπασε στο MasterChef, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Χρήστο και τη Σπυριδούλα. Αν και ο Χρήστος δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία του, αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως. 

Αφορμή αποτέλεσε η προσπάθειά του στο τεστ δημιουργικότητας καθώς σύμφωνα με την παντογνώστρια Σπυριδούλα δεν θα έπρεπε το πιάτο του να περάσει τη δοκιμασία και ο παίκτης να ανέβει στον εξώστη. 

Ο ίδιος στις δηλώσεις του φανερά ενοχλημένος ανέφερε αρχικά πως η κριτική γίνεται μόνο από τους κριτές και όχι από τους παίκτες, ενώ αμέσως μετά έκανε λόγο για «βέλη από εχθρούς» φωτογραφίζοντας τη Σπυριδούλα η οποία σύμφωνα με τον ίδιο διατηρεί μια υπεροπτική συμπεριφορά προκειμένου να επιβάλλεται στους υπολοίπους. 

«Την κριτική στα πιάτα την κάνουν οι κριτές, όχι οι συμπαίκτες» πρόσθεσε. 

Όταν οι κριτές μάλιστα είπαν στον Χρήστο να ανέβει στον εξώστη καθώς δεν κινδύνευε να βγει υποψήφιος, η Σπυριδούλα είπε: «Πολύ περίεργο για τον Χρήστο, αλλά οκ πήγαινε στον εξώστη.»

Δείτε παρακάτω τι είπε ο Χρήστος ως απάντηση στην κριτική της Σπυριδούλας, για την οποία είπε ότι φωνάζει για να επιβληθεί αλλά τελικά δεν καταφέρνει τίποτα. 

Τελικά, η καλύτερη απάντηση ήταν το γεγονός ότι η Σπυριδούλα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς το πιάτο της ήταν πολύ κακό και απόψε θα μαγειρέψει μαζί με τον Χαράλαμπο και την Εύα για να παραμείνει στο παιχνίδι.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook