X

Απίθανες θεωρίες από την Τιτίκα Στασινοπούλου για Γεωργούλη: Δεν μπορεί να θόλωσε, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη

Η Τιτίκα Στασινοπούλου ρωτήθηκε για την υπόθεση Γεωργούλη, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το Maestro δεν ήταν κάτι που την εντυπωσίασε.

Γράφει: TheToc team

Για την επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων, για την υπόθεση Γεωργούλη, αλλά και την τηλεοπτική σειρά Maestro μίλησε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Και διατύπωσε την απίθανη θεωρία ότι δεν ευσταθεί η καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι ωραίος...ενώ η καταγγέλουσα δεν είναι. Είναι μια ασήμαντη, είπε μάλιστα αναφερόμενη με προσβλητικό τρόπο στην Ελένη Χρονοπούλου, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτή Επικρατείας που έκανε την καταγγελία.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και στην δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

"Με προβληματίζει η εποχή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτή η καταγγελία. Εγώ είμαι καχύποπτη. Ο Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που τον κυνηγούσαν όλες. Αν μου λέγατε για μια γκομενάρα, θα έλεγα εντάξει το παλικάρι θόλωσε. Εδώ δεν έχει θόλωσε, είναι μια ασήμαντη", είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά Maestro, η Τιτίκα Στασινοπούλου σχολίασε: "Είδα το Maestro αλλά δεν "έπεσα ξερή”, δεν είπα "μην χάσω τη συνέχεια”. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω την συνέχεια. Δεν φταίω εγώ, εγώ είμαι θεατής.

Διαβάστε Επίσης