
Ενώ όλα τα μάτια ήταν στραμένα στον τελικό και στην πρόταση γάμου που έκανε ο Γιάννης στην Κάτια ένας άλλος γάμος είναισ τα σκαριά με την Κέισι Μίτζιου και τον αγαπημένο της Δημήτρη να σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η παίκτρια που βρέθηκε στην τελική τριάδα δεν παρέλειψε να δείξει την προτίμησή της σε μια εκ των δυο νικητριών, στην Άννα Μαρία λέγοντας αμέσως μετά την ανακοίνωση των δύο νικητριών: «Είμαι ενθουσιασμένη μόνο που κέρδισε η Άννα Μαρία είναι σαν να κέρδισα εγώ.

Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη, χαίρομαι απίστευτα για εκείνη κι ελπίζω να τα πάει τέλεια στη ζωή της!» δήλωσε για την κολλητή της πλέον φίλη, ενώ για τη νίκη της Κάτιας είπε: «Συγχαρητήρια και στην Κάτια, απλά την καρδιά μου την έχει η Άννα Μαρία!».

Με πολύ χιούμορ είπε ότι τη φωτογραφία με τον σύντροφό της είναι τόσο μοναδική που θα την κάνει ταπετσαρία στο σπίτι της. Το μέλλον του μοντέλου έχει πολλή δουλειά, και αυτό είναι κάτι που όπως είπε θέλει περισσότερο, ενώ τα Χριστούγεννα θα τα περάσει με την οικογένειά της και τον σύντροφό της, τον Δημήτρη. Μάλιστα το εντυπωσιακό μοντέλο δήλωσε ότι με ανυπομονησία περιμένει την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

«Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε, θα με πάρει, θα με αποκαταστήσει, με έχει εκθέσει σε όλη την Ελλάδα, δε γίνεται!» είπε γελώντας η Κέισι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr