Από το My Style Rocks στο Happy Day - Η μεταγραφή έκπληξη

Αυτό είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπανώτα.

apo-to-my-style-rocks-sto-happy-day---i-metagrafi-ekpliksi
SHARE THIS
0
SHARES

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τα δοκιμαστικά που έγιναν στο Happy Day ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα. 

Aπό δοκιμαστικό πέρασαν οι Θανάσης Πάτρας, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Νίκος Αναδιώτης και Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ προχτές Τετάρτη έγιναν εκ νέου δοκιμαστικά για να δουν και κάποια ακόμα πρόσωπα.

Το πρωί της Πέμπτης, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε τον νέο συνεργάτη αλλά και όλη την ομάδα της μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Πρόκειται για τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, τον γνωστό φωτογράφο που τα τελευταία χρόνια "φλερτάρει" με την τηλεόραση αφού έχει υπάρξει από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks αλλά και την παρουσίαση του Game of Love.

 

Η Τσιμτσιλή ανέβασε όλη την ανακοίνωση στο instagram: 

«Happy Days για όλους από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει για 7η σεζόν για να έχουμε καθημερινά μια φωτεινή, αισιόδοξη… «Happy Day στον Alpha»! Μαζί της η πιο κεφάτη ομάδα και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι φωτίζουν με όμορφα χρώματα την καθημερινότητά μας, ενώ εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να μας ενημερώσουν και να μας ψυχαγωγήσουν. Στην παρέα της καθημερινά θα μοιράζουν νέα, ατάκες και χαμόγελα, οι: Χάρης Χριστόπουλος, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βαρθαλίτης. Τον παλμό της επικαιρότητας θα δίνει ο Δήμος Βερύκιος. Την πιο «Happy» συνταγή της τηλεόρασης ολοκληρώνουν διακεκριμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους: Μαθήματα μαγειρικής παραδίδει ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς. Σε γλυκές «αμαρτίες» θα μας παρασύρει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος. Τα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ μαρτυρά ο Γιώργος Σατσίδης. Τα ζωδιακά σφηνάκια της ημέρας σερβίρει ο Γιώργος Ματσάγκος. Φως σε θέματα ψυχολογίας ρίχνει η Άννα Κανδαράκη. Θέματα Παιδιού και Οικογένειας αγγίζει η Ζωή Κρονάκη. Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00 έρχεται μια… «Happy Day στον Alpha»!» 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Days για όλους από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει για 7η σεζόν για να έχουμε καθημερινά μια φωτεινή, αισιόδοξη… «Happy Day στον Alpha»! Μαζί της η πιο κεφάτη ομάδα και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι φωτίζουν με όμορφα χρώματα την καθημερινότητά μας, ενώ εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να μας ενημερώσουν και να μας ψυχαγωγήσουν. Στην παρέα της καθημερινά θα μοιράζουν νέα, ατάκες και χαμόγελα, οι: Χάρης Χριστόπουλος, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βαρθαλίτης. Τον παλμό της επικαιρότητας θα δίνει ο Δήμος Βερύκιος. Την πιο «Happy» συνταγή της τηλεόρασης ολοκληρώνουν διακεκριμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους: Μαθήματα μαγειρικής παραδίδει ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς. Σε γλυκές «αμαρτίες» θα μας παρασύρει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος. Τα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ μαρτυρά ο Γιώργος Σατσίδης. Τα ζωδιακά σφηνάκια της ημέρας σερβίρει ο Γιώργος Ματσάγκος. Φως σε θέματα ψυχολογίας ρίχνει η Άννα Κανδαράκη. Θέματα Παιδιού και Οικογένειας αγγίζει η Ζωή Κρονάκη. Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00 έρχεται μια… «Happy Day στον Alpha»!

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook