Αποδεκατίζεται το Nomads: Aποχώρησε με δάκρυα η Μαντώ Γαστεράτου

Η μία οικειοθελής αποχώρηση ακολουθεί την άλλη στο Nomads, την ώρα που τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν χαμηλά έναντι του ανταγωνισμού.

apodekatizetai-to-nomads-apoxwrise-me-dakrua-i-mantw-gasteratou
SHARE THIS
0
SHARES

Μια ακόμη υποχρεωτική αποχώρηση λόγω υγείας από το Nomads. Αυτή τη φορά η Μαντώ Γαστεράτου αναγκάστηκε να αποχωρήσει τελικά από το παιχνίδι, λόγω του προβλήματος που είχε με το πόδι της.

Η παίχτρια των Νομάδων της Φωτιάς ανακοίνωσε την απόφασή της, μετά την ιατρική γνωμάτευση και βούρκωσε μιλώντας στους συμπαίχτες της.

 

Η ραδιοφωνική παραγωγός ενημερώθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν πρέπει να συμμετέχει στα αγωνίσματα καθώς το πόδι της χρειάζεται ξεκούραση κι αν συνεχίσει θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα.

Τότε εκείνη με δάκρυα στα μάτια ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

“Το θεωρώ άδικο να είμαι εδώ και να μένω στον πάγκο. Για εμένα είναι ανούσιο να είμαι στο παιχνίδι και να μην αγωνίζομαι”, είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ που ζήτησε να παραμείνει να εμψυχώσει την ομάδα της στο αγώνισμα Επικράτειας και να αποχωρήσει μετά όπως και έγινε. 

 

 Μάλιστα η Γαστεράτου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και το Πρωινό έδειξε πλάνα από την άφιξή της και την τεράστια αγκαλιά στον πατέρα της. 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook