Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη

Αυτά είναι τα καινούργια σχέδια της Ελένης Μενεγάκη που, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανήσυχη τελευταία.

apokalupsi-auto-einai-to-neo-epixeirimatiko-bima-tis-elenis-menegaki
SHARE THIS
0
SHARES

Να διαπρέψει στον επιχειρηματικό τομέα φαίνεται πως φιλοξοδεί η Ελένη Μενεγάκη και γι' αυτό στρέφει το ενδιαφέρον της στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, η παρουσιάστρια, με εγγυητή τον Ματέο Παντζόπουλο - ο οποίος διαθέτει ξενοδοχειακή μονάδα στα ΄Αχλα της Ανδρου - νοίκιασε από τον Δήμο Άνδρου την αγαπημένη της παραλία.

Εκεί, σύμφωνα με το Secret, θα τοποθετήσει ξαπλώστρες και θα διαθέτει beach bar. 

Οπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, στις 20 Ιουλίου του 2017, υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να εκμεταλλεύεται επιχειρηματικά το τμήμα της παραλίας και να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες, λειτουργώντας επιπλέον και καντίνα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σύμφωνα με τα όσα συμφώνησε εγγράφως, οφείλει να καταβάλλει 800 ευρώ το χρόνο για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και 1.800 ευρώ το χρόνο για την καντίνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook