
Μια πρωτοφανής κρίση περνάει η βασιλική οικογένεια που έχει προκαλέσει παροξυσμό στα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο.
Η απόφαση του ζευγαριού να αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή της βασιλικής οικογένειας και να μοιράσει τη ζωή του ανάμεσα σε Αγγλία και Καναδά, έχουν δυσαρεστήσει το παλάτι και έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την βασίλισσα, η οποία βρίσκεται σε συσκέψεις να αποφασίσουν πώς θα το χειριστούν.
Και ενώ όλη αυτή η κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ, αφού τους έκανε άνω κάτω αναχώρησε για Καναδά, αφήνοντας τον πρίγκιπα Χάρι να αντιμετωπίσει μόνος του τις επιπτωσεις της απόφασής τους.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε αφήσει εκεί τον Αρτσι μαζί με την νταντά του το οποίο είναι άγνωστο το πότε θα επισκεφτεί ξανά την πατρίδα του πατέρα του.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο, δηλαδή η Μέγκαν να μείνει ελάχιστα στην Αγγλία γιαυτό και δεν πήραν μαζί τους τον Άρτσι, δεν ήθελαν να ταλαιπωρήσουν τον μικρό γιο τους με δύο υπερατλαντικά ταξίδια μέσα σε τρεις μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκληρό άρθρο προς την βασίλισσα Ελισάβετ: Απόλυσέ τους τώρα
Η «πανούργα» Μέγκαν Μαρκλ: Πώς έφτασε να κάνει τον Χάρι «έκπτωτο» πρίγκιπα
Είναι πολλά τα εκατομμύρια για Χάρι και Μέγκαν: Τι κερδίζουν, τι θα χάσουν
Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Η Μέγκαν είναι η νέα Γουάλις Σίμπσον
Μαύρα γενέθλια για την Κέιτ στη σκιά του Megxit: Εξοργισμένος ο Γουίλιαμ
Κεντρική φωτο: Reuters
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr