Αποκάλυψη παρουσιαστή:"Ζήτησε να απολυθώ από τον Alpha!Απειλούσε με αγωγές"

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοιογράφου και παρουσιατσή για γνωστό πολιτικό,

apokalupsi-parousiastizitise-na-apoluthw-apo-ton-alphaapeilouse-me-agwges
SHARE THIS
0
SHARES

Στο Page 2 μίλησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής που δεν δίστασε να πει δημόσια για τον πολιτικό που ζήτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha να τον απολύσει.

Εχεις ενοχλήσει κάποιους πολιτικούς, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τον σταθμό να σου γίνει σύσταση;
"Κάποιοι πολιτικοί έχουν ζητήσει την κεφαλή μου επί πίνακι. Μάλιστα, πρόσφατα ένας δικομανής πολιτικός ζήτησε να απολυθώ, διαφορετικά απειλούσε να κάνει σειρά αγωγών για να με τελειώσει. Τελικά, ούτε αγωγή έκανε ούτε με τέλειωσε. Αλλά και όταν παρουσίαζα το «60 λεπτά Ελλάδα» και κάποιοι δήμαρχοι ήθελαν την κεφαλή μου επί πίνακι, επειδή δεν πειθαρχούσα στο σενάριο που είχαν ετοιμάσει.

Μου έλεγαν «θα δείξεις τα έργα που έχω κάνει για να επανεκλεγώ» και αρνιόμουν να το κάνω. Αυτά τα πέντε χρόνια, λοιπόν, δέχτηκα πολλές πιέσεις από τους τοπικούς παράγοντες που ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν το image τους. Αυτό που τους απαντούσα ήταν ότι υπάρχουν πολύ καλές εταιρείες διαχείρισης της εικόνας και δημοσίων σχέσεων και ότι θα μπορούσαν να απευθυνθούν εκεί αν ήθελαν".

Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Μάνεσης τα περιέγραψε όλα όσα έχουν συμβεί.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook