X

Πότε συναντήθηκαν ξανά Βίσση και Βανδή - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού

Πότε και που έγινε η πρώτη συνάντησή τους και τι είπαν αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού που είναι κουμπάρα της Άννας Βίσση.

Γράφει: TheToc team

Η καλλιτεχνική κόντρα ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή κι Άννα Βίσση έλαβε τέλος στο πλατό του J2US κι η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει αυτήν την συμφιλίωση, γνωρίζοντας καλά και τις δύο κυρίες.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται: "Όλα αυτά τα χρόνια κόντρα με την έννοια ότι έχουν τσακωθεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μία συνάντησή τους το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Video Music Awards.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν ήταν η σωστή στιγμή

Είχαν μιλήσει μεταξύ τους για δέκα περίπου λεπτά και μάλιστα η Δέσποινα είχε πλησιάσει πολύ ευγενικά και είχε πει στην Άννα καλησπέρα και πόσο όμορφη είσαι κι η Άννα της είπε κι εσύ. Τι σημαίνει όμως αυτό το μαγικό timing;

Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή παρά το γεγονός ότι είχαν μιλήσει πολύ ωραία και γλυκά. Μετά υπήρχαν κάμερες έξω από τα βραβεία και ρώτησαν την Άννα για την Δέσποινα κι είχε πει είναι πολύ καλή και την εκτιμώ σαν τραγουδίστρια. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν αλλά τόσο όσο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ