Αραβανή-Οικονομόπουλος:Ξανά χωρισμός. Αλλά όπως φαίνεται είναι ο τελευταίος

Οι εξελίξεις, τα προβλήματα κι οι ρωγμές στη σχέση τους που έφεραν το τέλος, το οποίο, όπως φαίνεται, είναι οριστικό.

arabani-oikonomopoulosksana-xwrismos-alla-opws-fainetai-einai-o-teleutaios
SHARE THIS
0
SHARES

Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα. Η Ευαγγελία Αραβανή κι ο Νίκος Οικονομόπουλος τον τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον έρωτά τους να ξεθυμαίνει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, οι προσπάθειες που έκαναν για να ξεπεράσουν την κρίση απέβησαν άκαρπες: Εδώ και ένα μήνα, το άλλο και αγαπημένο ζευγάρι έχει δώσει τίτλους τέλους.

Ήταν μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσαν στα νότια προάστια, όμως τον τελευταίο μήνα η Ευαγγέλια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στην Νίκαια. «Το 2019 τους βρήκε ενωμένους και ευτυχισμένος, αποδείχτηκε όμως ότι είχαν διαφορετικά σχέδια», αναφέρει στην εφημερίδα φίλη του ζευγαριού και εξηγεί: «Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτισε, αφού δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσα τους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρώτες ρωγμές του θεσμού τους εμφανίστηκαν στις αρχές της χρονιάς, όταν είχαν κυκλοφορήσει Κύπρο τις φήμες για χωρισμό. Η Ευαγγελία Αραβανή είχε φύγει λίγες μέρες από το σπίτι του συντρόφου της, προκειμένου να ηρεμήσει και να δώσουν ο ένας στον άλλο χρόνο να σκεφτούν. Δεν άντεξαν, όμως, για πολύ χωριστά. Με κοινές εμφανίσεις τους διέψευσαν το χωρισμό και έριχναν ότι είναι και πάλι καλά μαζί. Η υπερέκθεση, όμως, φαίνεται ότι είχε δημιουργήσει ένα ρήγμα που δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστεί, όπως τελικά αποδείχτηκε. Κι ο χωρισμός, πλέον, φέρεται να είναι οριστικός. Απόδειξη, πως πέρασαν χωριστά τις διακοπές του Πάσχα, κάτι, άλλωστε, που ήταν αναμενόμενο.

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook