Αρβανιτάκη στο Κάρνεγκι Χολ: Απρόσμενα μαγική βραδιά

«... Με μεγάλη συγκίνηση, πολύ δυνατή, με πολύ αγάπη, με ένα γεμάτο Κάρνεγκι Χολ» - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μετά τη συναυλία - Κατάμεστη κοινού η κεντρική σκηνή, 2.800 θεατές

arbanitaki-sto-karnegki-xol-aprosmena-magiki-bradia
SHARE THIS
0
SHARES

Μνήμες, χρώματα και παραδόσεις του Ελληνισμού ζωντάνεψαν με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο φημισμένο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης, στη συναυλία, που έδωσε σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας).

 «Ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ, γεμάτη βαθιά συναισθήματα».

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή και κατάφερε να γεμίσει τη μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 2.804 θέσεων, ενθουσιάζοντας το κοινό με την ερμηνεία της. Παρουσίασε τα πιο γνωστά δικά της τραγούδια, αλλά και τραγούδια κορυφαίων συνθετών, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε και ο αρμενικής καταγωγής σολίστας και συνθέτης Αρα Ντινκτζιάν.

«Απρόσμενα μαγική βραδιά, με μεγάλη συγκίνηση, πολύ δυνατή, με πολύ αγάπη, με ένα γεμάτο Κάρνεγκι Χολ», δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη μετά τη συναυλία της, συμπληρώνοντας: «Ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ, γεμάτη βαθιά συναισθήματα».

Πρόκειται για «μια από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ερμηνεύτριες που έχει το μοναδικό χάρισμα να ερμηνεύει ρεμπέτικη, παραδοσιακή, αλλά και σύγχρονη μουσική» έγραφε το επίσημο πρόγραμμα του Κάρνεγκι Χολ, που δόθηκε σε αμερικανικά ΜΜΕ και πολιτιστικούς φορείς της πόλης. Σημείωνε ακόμη ότι «η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει εξαιρετική ικανότητα να συνδυάζει διαφορετικά μουσικά είδη. Η φωνή της διαθέτει μια καθαρότητα και ένα συναισθηματικό βάθος που καταγράφεται βαθιά στην ψυχή κάθε ακροατή».

Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος, οι διπλωματικές και προξενικές αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου, αξιωματούχοι δημοτικών υπηρεσιών της Νέας Υόρκης, στελέχη ελληνοαμερικανικών φορέων και μέλη της αρμενικής και εβραϊκής κοινότητας.

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook