Αργύρης Αγγέλου: Πώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα του

"Μου πήρε χρόνια να το συνειδητοποιήσω, δεν μου πήρε μέρες".

arguris-aggelou-pws-prospathouse-na-kseperasei-ton-thanato-tou-patera-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Ένας ηθοποιός που μόνο συμπάθεια έχει από τον κόσμο. Άνθρωπος χαμηλών τόνων και ταλαντούχος ο Αργύρης Αγγέλους μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και εξομολογήθηκε στη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη για το συνταρακτικό γεγονός της ζωής του, τον θάνατο του πατέρα του. 

Ο Αργύρης ομολόγησε ότι το θέατρο λειτούργησε ανακουφιστικά για την απώλειά του ακι περιέγραψε την περίοδο εκείνη:«Έχει συμβεί σε παράσταση να αντιμετωπίσω προσωπικά θέματα. Όταν έχασα τον μπαμπά μου έπαιξα κανονικά στην παράσταση. Δεν αφορά ούτε τον κόσμο, ούτε την παραγωγή, ούτε συναδέλφους που δεν θα παίξουν εκείνη την μέρα. Είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζεις. Δεν σκέφτεσαι τίποτα εκείνη τη στιγμή. Είναι η τέλεια ευκαιρία για 3 ώρες να φύγει το μυαλό σου. Από κάπου που είναι κολλημένο και θέλεις το χρόνο σου να το συνειδητοποιήσεις. Όταν συμβαίνει μια απώλεια ξαφνικά, δεν έχεις προλάβει να το συνειδητοποιήσεις».

«Ήταν άρρωστος, απλά επειδή εγώ δεν έχω ζήσει παππού και γιαγιά, δεν έχω ζήσει απώλειες μέσα στην οικογένεια, είμαι λίγο καλομαθημένος σε αυτό το κομμάτι, ήταν ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη απώλεια. Μου πήρε χρόνια να το συνειδητοποιήσω, δεν μου πήρε μέρες. Επομένως ήταν η τέλεια ευκαιρία αυτές τις τρεις ώρες να μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Πήρα τις πιο ωραίες αγκαλιές που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου…», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε το βίντεο:

 

φωτο NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook