
Τα νέα λένε ότι η Μαρία Μπεκατώρου δεν θα κάνει μόνη της παιχνίδι τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, αφού κρίθηκε από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ότι χρειάζεται ενίσχυση. Και την ενίσχυση την βρήκαν στο πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά, που δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι θα πάρει πολύ χώρο από εκείνον που είχε η παρουσιάστρια στην περσινή μικρή απόπειρα.

Μπορεί να μην ξέρουν ακόμα πότε θα βγει η εκπομπή στον αέρα, αλλά άρχισαν οι αλλαγές και φυσικά οι αποχωρήσεις.

Η δημοσιογράφος Ελισάβετ Κυρίτση είναι η πρώτη που λέει «αντίο» και το δημοσιοποιεί για να προλάβει προφανώς τα όποια σχόλια (και καλά κάνει). Χθες το ανακοίνωσε μέσω του προφίλ της στο facebook ότι δεν θα είναι στην ομάδα του «Πρωινό Σου-Κου».

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν στο "Πρωινό ΣουΚου» (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) και να ευχηθώ καλή τύχη σε εκείνους που θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν. Keep the good work guys».
Οι φήμες, θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να έχει πάρει... το όπλο του και να φτιάχνει τη σύνθεση από την αρχή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr