Αθανασίου για Σολωμού: "Αν δεν είχαμε παιδί και είχαμε χωρίσει τότε..."

Μετά τον χωρισμό τους οι δύο ηθοποιοί που είναι γονείς ενός παιδιού, καταφέρνουν να ακολουθούν ένα μοντέλο σχέσης ζηλευτό. Ποιος είναι ο ρόλος του παιδιού.

athanasiou-gia-solwmou-an-den-eixame-paidi-kai-eixame-xwrisei-tote
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Μάριος Αθανασίου, ο χαμηλών τόνων ηθοποιός που αποφεύγει να δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή και είναι πια πατέρας τριών παιδιών και καταφέρνει να έχει μία ισορροπημένη σχέση με την πρώτη του σύζυγο Μαρία Σολωμού, μίλησε στο Ooh la la.

Πώς είναι να έχεις αποκτήσει 3 παιδιά; «Είναι εφιαλτικό. Είναι ωραίο, αλλά είναι και δύσκολο. Δεν ήταν μέσα στο μυαλό μου ή στη φαντασία μου ότι μπορεί να κάθομαι σε έναν καναπέ και να με έχουν αγκαλιά τρία παιδιά. Είναι πολλή χαρά, αλλά για να την έχεις πρέπει να έχεις και αυτό το μαλλί πια που είναι άσπρο και να σκέφτεσαι το αύριο στα όρια του πανικού», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς γίνεται να έχει αυτή την πολιτισμένη και ισορροπημένη σχέση με τη Μαρία Σολωμου και ο καθένας από τους δυο τους να διατηρεί καλή σχέση με τους συντρόφους του άλλου; «Αυτό δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Με τον καιρό… Πέρασαν και δύσκολες στιγμές. Είχαμε τη μαύρη μας περίοδο ο καθένας. Αλλά σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ανθρώπινο, υπάρχει παιδί, υπάρχει επαφή, υπάρχει σχέση, φιλία. Δεν μπορώ να το φανταστώ διαφορετικά. Και εμένα το παιδί μου έδωσε τη γραμμή. Αν δεν είχαμε παιδί και είχαμε χωρίσει, δεν θα έβλεπες αυτή την εικόνα τώρα. Δεν θα ήμουν με τη σύντροφο μου και τα δυο παιδιά και τη Μαρία μόνη της να πηγαίναμε οι τέσσερις μας κάπου»,

Δείτε όσα είπε:

 

 

ΦΩΤΟ: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook