Αθερίδης-Καρύδη αγαπιούνται πολύ και το ομολογούν...

Η σχέση τους είναι πολυσυζητημένη και οι δυο τους πολυφωτογραφημένοι. Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης δεν κρύβουν πόσο σημαντικά είναι όσα τους ενώνουν.

atheridis-karudi-agapiountai-polu-kai-to-omologoun
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τι θα ήταν ο ένας αν δεν υπήρχε ο άλλος; Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάνε για τη σχέση τους και όσα έχει κερδίσει ο ένας από τον άλλον.

Οι δυο στενοί φίλοι, μιλώντας στο Hello, δίνουν τις λεπτομέρειες της σχέσης τους, ομολογούν όσα προσφέρει η παρουσία του ενός στον άλλον και αποκαλύπτουν κομμάτια του χαρακτήρα τους. 

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει για τη Σμαράγδα Καρύδη 

Πώς άλλαξε η ζωή σου από την έλευση της Σμαράγδας; Έγινες καλύτερος άνθρωπος;

«Μάλλον. Όταν τα πολύ έξυπνα άτομα κι εκείνοι που θαυμάζεις σε αναγνωρίζουν, μ'ένα τρόπο σε αυτοεπιβεβαιώνουν. Ένιωσα τη στήριξη και την ανταπόκριση, που συμβαίνει όταν σε γουστάρουν οι άνθρωποι που γουστάρεις κι εσύ. Αλλά το πιο δυνατό απ'όλα με τη Σμαράγδα είναι το παρεάκι».

Το πιο ωραίο πάνω της;

«Η ομορφιά της, αλλά κυρίως το ότι έχει καταλάβει πως λειτουργούν οι άνθρωποι και δεν τους υπερτιμά ούτε τους υποτιμά. Δεν στέκεται στην αρνητική τους πλευρά, αλλά μονάχα στη θετική».

Τι έχει εκείνη που δεν έχεις εσύ;

«Ομορφιά παραπανίσια, ενώ δεν έχει πανικούς και φοβίες όπως έχω εγώ. Έχει, όμως, και πράγματα που χαίρομαι που δεν τα έχω. Είναι φασαριόζα, κι όταν ξεβολεύεται, «ανατριχιάζει» το σύμπαν. Εγώ είμαι προσαρμοστικός».

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλάει για τον Θοδωρή Αθερίδη

Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι κάποια μπορεί να μην υπάρχει η σταθερά του Θοδωρή στη ζωή σου;

«Κάνω σενάρια με το μυαλό μου ότι μια μέρα μπορεί να μην υπάρχει καμιά σιγουριά στη ζωή μου, σε κανένα επίπεδο. Ωστόσο, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην υπάρχει ο Θοδωρής. Ξέρω ότι θα έρθουν και χειρότερα, αλλά τι να κάνω;».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που θεωρείς ότι έχει κάνει στη ζωή σου ο Θοδωρής;

«Έγινα κάπως καλύτερη, λιγότερο εγωκεντρική. Κατάλαβα τι θα πει εγωκεντρισμός. Παρόλο που είναι μεγάλος εγωιστής ο Θοδωρής, δεν είναι εγωκεντρικός. Δε θεωρεί οτι όλα κινούνται γύρω από αυτόν, Είναι δοτικός, ενδιαφέρεται για τους άλλους κι έτσι άρχισα να το βλέπω κι εγώ μ΄αυτόν τον τρόπο. Επίσης, δώρο του Θοδωρή είναι ο σκύλος μου ο Γιάννης».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook