X

Αθηνά Οικονομάκου: Επέτειος με τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η φωτό από τις διακοπές τους

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν επέτειο και το γιορτάζουν με μια αστεία φωτογραφία στο Instagram

Γράφει: TheToc team

Την επέτειό τους έχουν η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου και ο επιχειρηματίας, Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ζευγάρι είναι επτά χρόνια μαζί ενώ λίγο μετά τον γάμο τους, ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, του Μάξιμου ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δυο τους γιόρτασαν τη σημερινή μέρα ανεβάζοντας μία αστεία φωτογραφία στο Instagram, κάνοντας γκριμάτσες. "7 years and counting.. Φτύστε μας μη μας ματιάσετε" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Αθηνά Οικονομάκου, με τις ευχές στον προσωπικό της λογαριασμό να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του στα Κύθηρα, με την όμορφη ηθοποιό να μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τις φετινές της εξορμήσεις.