Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έλυσαν τον γάμο τους τον Απρίλιο του 2024, όμως το πρωί της Τετάρτης, 26 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι ο επιχειρηματίας έστειλε εξώδικο στην ηθοποιό.
Το πρώην ζευγάρι είχε συμφωνήσει κανείς από τους δύο να μη φέρει για έναν χρόνο τα παιδιά τους σε επαφή με κάποιον/α νέο/α σύντροφο που τυχόν θα αποκτούσε, προκειμένου να προστατευτεί η ψυχική υγεία των παιδιών τους και να αποφευχθεί η οποιαδήποτε σύγχυση, δεδομένου και του νεαρού της ηλικίας τους.
Ωστόσο, η πλευρά του πρώην συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου καταγγέλλει ότι η ηθοποιός παραβίασε τρεις φορές τον εν λόγω όρο της συμφωνίας, με την πρώτη, μάλιστα, να λαμβάνει χώρα μόλις 1,5 μήνα μετά τον χωρισμό τους, στις 9 Ιουνίου 2024. Τότε η Αθηνά Οικονομάκου φέρεται να σύστησε στα παιδιά της τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα, ανήμερα των γενεθλίων της κόρης που έχει αποκτήσει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.
Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr