
Την Κυριακή 28/05, η pr manager Δήμητρα Λαζαράτου και ο σύζυγός της Μιχάλης Σταθάτος, βάφτισαν την κόρη τους σε μία τελετή, στην οποία έδωσαν το παρών celebrities από όλη την ελληνική showbiz.

Η νεοφώτιστη, Ευγενία – Εμμέλεια, βαφτίστηκε στη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στην Παναγία Φανερωμένης, όπου βρέθηκαν γνωστές Ελληνίδες.
Μεταξύ των καλεσμένων της γνωστής pr manager, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Αθηνά Οικονομάκου, η Βίκυ Καγιά, η Έλλη Κοκκίνου, η Χριστίνα Κοντοβά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Σίσσυ Φειδά και η Ευγενία Δημητροπούλου.
Το εντυπωσιακό look της Αθηνάς Οικονομάκου
Για αυτή την πρωινή βάφτιση, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα υπέροχο λιλά slip dress, το οποίο μάλιστα συνδύασε με φλατ σανδάλια.
Εξάλλου, σε μια πρωινή βάφτιση τα φλατ παπούτσια είναι ιδανικά.




Μια εντυπωσιακή εμφάνιση με λευκό δαντελένιο σύνολο έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr