Η σχέση της Αθηνάς Ωνάση με την ιππασία είναι γνωστή. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία βρίσκεται στη δίνη ενός δύσκολου διαζυγίου, όχι μόνο διατηρεί την ψυχραιμία της και την διακριτικότητά της, αλλά συνεχίζει να συμμετέχει σε μεγάλους ιππικούς αγώνες. Kαι την ώρα που η διαμάχη της με τον Αλβάρο για τα άλογα που έχει στην ιδιοκτησία της έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, η τύχη της την εγκατελειψε.
Η Αθηνά Ωνάση είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στους ιππικούς αγώνες Saut Hermes CSI5 (το ιππικό γκαλά της Hermes) που διεξήχθη στις 17-18 και 19 Μαρτίου στο Παρίσι, όπου αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ελλάδας, όπως πάντα.
Ενώ αγωνιζόταν, το άλογό της ανετράπη με αποτέλεσμα η Ωνάση να τραυματιστεί στο πόδι και να βγει εκτός αγώνα.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Αθηνά Ωνάση έφυγε από την αρένα κουτσαίνοντας.
Βέβαια, οι τραυματισμοί δεν είναι κάτι σπάνιο για τους αθλητές της ιππασίας. Η Ωνάση είχε τραυματιστεί και είχε νοσηλευτεί για αρκετό διάστημα το 2007, όταν χτύπησε τον αυχένα της μετά από πτώση, ενώ το 2012 τραυματίστηκε ξανά.
Ο επόμενος αγώνας στον οποίο θα συμμετάσχει είναι στις αρχές Ιουνίου στο «Longines Athina Onassis HorseShow» στο Σαν Τροπέ, και η ομάδα της ελπίζει να έχει επανέλθει. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από την σοβαρότητα του τραυματισμού της.