Αυλωνίτου: Αφού...έσωσε το ΔΝΤ, φωτογραφήθηκε με μαγιώ

Ποιός είναι ο γοητευτικότερος της Βουλής και ποιά αποκαλεί «Σαπφώ Νοταρά»; Όλα όσα πιστεύει για την Πάνια και για τα μέτρα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία θεωρεί δίκαια

aulwnitou-afoueswse-to-dnt-fwtografithike-me-magiw
SHARE THIS
0
SHARES

Πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα «αποκαλύπτοντας» πως η Ελλάδα «έσωσε το ΔΝΤ». Επειτα ήρθε η περίφημη πλέον συμμετοχή της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για τη δραματική διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ξεσηκώνοντας νέο σάλο.

Τώρα, σε πιό οικείο για την ίδια περιβάλλον, αυτή της πισίνας, η και πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, φωτογραφίζεται με το μαγιό της για το περιοδικό Down Town.

 

Το μέρος που επέλεξε να φωτογραφηθεί είναι αυτός του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών στο Ζάππειο, που από τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ελένη Αυλωνίτου έχει αναλάβει καθήκοντα προέδρου. 

 

Χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης έδωσε πολλές απαντήσεις για τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις της στον Τύπο. Ανάμεσα σε άλλα είπε : «Δεν έχω προτίμηση σε κάποιον συγκεκριμένο τύπο άνδρα, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση. Με γοητεύει η ευγένεια και δίνω σημασία στις γνώσεις και στην προσωπικότητα ενός άνδρα».

Η Αυλωνίτου αποκαλεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «Σαπφώ Νοταρά» της Βουλής ενώ δηλώνει ότι ο πιο γοητευτικός άντρας της Βουλής είναι ο Αντρέας Λοβέρδος.

 

Η Ελένη Αυλωνίτου δεν δίστασε να δηλώσει δημοσίως την ενόχλησή της για την Αννίτα Πάνια λέγοντας: «Στην Πάνια πήγα μια φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη που μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κυρία Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει δια τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω, αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω στην εκπομπή της. Περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της».

 

Η βουλευτής του Σύριζα πιστεύει ότι τα μέτρα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν για το καλό της χώρας τονίζοντας ότι : « Τα ταμεία ήταν προς κατάρρευση και οφείλαμε να πάρουμε μία απόφαση για το καλό μας. Το σύστημα που φτιάξαμε είναι βιώσιμο, απλό και δίκαιο, με ενιαίους κανόνες για όλους και δίκαιη κατανομή των βαρών σε όσους αυτήν τη στιγμή μπορούν να πληρώσουν περισσότερα»

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook