Αυτή είναι η άμαξα που θα μεταφέρει τη νύφη Μέγκαν και τον γαμπρό Χάρι

Καιρού επιτρέποντος, το ζευγάρι θα επιβιβαστεί σε μια ανοιχτή κάμερα για να κάνει τον γύρο της πόλης και να χαιρετήσει το πλήθος που θα έχει συγκεντρωθεί.

auti-einai-i-amaksa-pou-tha-metaferei-ti-nufi-megkan-kai-ton-gampro-xari
SHARE THIS
0
SHARES

Αυτή θα είναι η πιο σημαντική στιγμή του γάμου του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όταν θα επιβιβαστούν σε μια υπέροχη άμαξα και θα κάνουν τον γύρο της πόλης αμέσως μετά τον γάμο τους. Αν φυσικά το επιτρέψει ο καιρός. 

Το πλήθος θα είναι συγκεντρωμένο για να δει για πρώτη φορά τους νεόνυμφους

Για αυτή τη στιγμή, ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ επέλεξαν μια ανοικτή, βασιλική άμαξα, Ascot Landau. 

 

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η κα Μαρκλ ανυπομονούν για αυτή τη σύντομη διαδρομή, η οποία ελπίζουν ότι θα τους επιτρέψει να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όσους θα έχουν συγκεντρωθεί στο Ουίνδσορ προκειμένου να εορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα», ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η άμαξα που θα μεταφέρει το ζεύγος των νεόνυμφων θα διασχίσει το Ουίνδσορ πριν επιτρέψει στην πλατιά, καταπράσινη λεωφόρο που οδηγεί στις πύλες του Πύργου. Σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον, την άμαξα θα σύρουν άλογα Windsor Grey.

 

Υπάρχουν πάνω από 100 άμαξες στη συλλογή των Βασιλικών Στάβλων, με πέντε Ascot Landau. Ο Χάρι χρησιμοποίησε μία από αυτές στο γάμο του αδελφού του Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011, όπου ήταν κουμπάρος.                        

 

Ωστόσο, σε περίπτωση που εκείνη την ημέρα βρέχει, τότε το ζευγάρι θα μεταφέρει η Scottish State Coach, μία κλειστή άμαξα κατασκευής 1830, την οποία σέρνουν τέσσερα άλογα. 

 

 

Φωτογραφίες: Kensington Palace, REUTERS

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook