Eδώ και μία εβδομάδα περίπου, οι φήμες περί διαζυγίου ανάμεσα στον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και η Αθηνά Ωνάση μετά από 11 χρόνια γάμου.
Ο λόγος του χωρισμού φημολογείται ότι ήταν η απιστία του Αλβάρο σε βάρος της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μάλιστα λέγεται πως ήταν μια Ισπανίδα.
Ο ίδιος ο Αλβάρο δηλώνει συντετριμμένος, γιατί- όπως είπε αποκλειστικά στην εφημερίδα Freddo - δεν θέλει να να χωρίσουν:
«Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή. Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι'αυτό. Για την αγάπη μου...» είπε στη Freddo.
Σήμερα, δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η γυναίκα η οποία στάθηκε η αφορμή για το διαζύγιο.
Ωστόσο, ο Αλβάρο εξοργισμένος διαψεύδει την είδηση στο instagram, γράφοντας ότι πρόκειται για μεγάλο ψέμα.