
Η Έλενα Μπάση ήταν μια από τις κοπέλες που διεκδικούσε τον Παναγιώτη στο σπίτι του Bachelor και αποχώρησε πρόσφατα στην τελετή των ρόδων.
Πάντως όσο διάστημα συμμετείχε στο παιχνίδι τα σχόλια γύρω από το πρόσωπο της κινήθηκαν στην... ηλικία της, όπου κατά δήλωσή της ήταν 38 χρονών.
Η Έλενα Μπάση βγαίνοντας από το Βachelor αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την ηλικία της και καλεσμένη στο Happy Day αποκάλυψε ότι... ήταν συμμαθήτρια με τη Ναταλία Γερμανού.
Με το Twitter να παίρνει φωτιά. Ετσι και η Ναταλία Γερμανού κληθείσα να σχολιάσει τι κρύβει σχετικά με την ηλικία της, μετά τη δήλωση της Έλενας έγραψε με χιούμορ: "Είμαι 15 χρόνια πιο μικρή από όσα έλεγα. Ευχαριστώ Έλενα".
Η Έλενα Μπάση μίλησε και στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 για την ηλικία της
"Αυτό που έχω να σας πω μόνο επειδή έχει γίνει ένας χαμός με την ηλικία μου και δεν με ρωτάτε… Θέλω να σας πω ότι θέλω να αυτοπροταθώ ως Πρέσβειρα της UNESCO για τα αρχαία μνημεία της Παγκόσμιας Κληρονομιάς μας", είπε με χιούμορ η Έλενα Μπάση, η οποία γνωρίζει τη Φαίη μας από παλιά και της έστειλε την αγάπη της
Η Έλενα Μπάση (Έλενα Γύμπαση) ήταμ μία από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που διεκδικούσε τον Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όμως μεγάλωσε στην Κατερίνη. Είναι τραγουδίστρια, έχει όμως σπουδάσει και θέατρο στο "Θέατρο των Αλλαγών”. Παλιότερα υπήρξε πρωταθλήτρια στην σκοποβολή.
Η ηλικία της συζητήθηκε πολύ τόσο από τους χρήστες του Διαδικτύου όσο και από τηλεοπτικές εκπομπές. Η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook δηλώσει ότι είναι γεννημένη στις 26 Ιουνίου 1981. Σίγουρα λοιπόν έχει κλείσει τα 39. Στην εκπομπή δηλώνουν 38. Σύμφωνα με πληροφορίες του Happytv, η Έλενα Μπάση είναι γεννημένη το 1978, οπότε είναι 42 ετών.
Ξεκίνησε να τραγουδάει δίπλα στον πατέρα της στην Κατερίνη. Ο πατέρας Βασίλης Γύμπασης, λαϊκός τραγουδιστής με δισκογραφία. Από τις πρώτες της εμφανίσεις στην πίστα ήταν αυτή στο πλευρό του Ζαφείρη Μελά στη Θεσσαλονίκη. Δισκογραφικά το πρώτο της βήμα το έκανε με την υπογραφή του Χρήστου Κεμανετζίδη το 2006 κυκλοφορώντας από την MBI ένα cd με 12 τραγούδι με τίτλο "Κοίτα με στα μάτια”.
To 2008 συνεργάζεται με τον Χρήστο Δάντη και κυκλοφορεί το single "Δεν το συζητάω” σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Δημήτρη Τσάφα. Δύο χρόνια μετά (2010) κυκλοφορεί από την Universal Music ένα ολοκληρωμένο cd με 10 τραγούδια με τίτλο "Εδώ αγαπάνε”. Το 2014 συνεργάστηκε με τον Βαλεντίνο και έκανε τη διασκευή του τραγουδιού "Να σ’ αγαπώ ήντα ‘θελα”, σε ενορχήστρωση του Χριστόδουλου Σιγανού και του Κωνσταντίνου Παντζή.
Έχει συνεργαστεί με τον Πάνο Κιάμο, τον Σταμάτη Γονίδη, την Αντζελα Δημητρίου, τον Θέμη Αδαμαντίδη κ.α.
Τα τελευταία χρόνια ζει μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Το χειμώνα του 2019 εμφανιζόταν στο Can Can μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Γιάννη Καψάλη και την Έλενα Γρίβα.
Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε το Έλα Να Πάμε Σε Ένα Μέρος (Valentino 2020 Remix) σε μουσική και στίχους του Γιώργου Κονιτόπουλου. Πρόκειται για διασκευή του γνωστού τραγουδιού σε ενορχήστρωση: Χριστόδουλος Σιγανός / Γιάννης Ιερεμίας.
Η δήλωση της Ελενας Μπάση και το βίντεο από το faysbook.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr