![Bαφτίσια στην Κάρυστο για τον Χρανιώτη και τη σύζυγό του [φωτο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/7/article_217682/baftisia-stin-karusto-gia-ton-xraniwti-kai-ti-suzugo-tou_4.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Ο Γιώργος Χρανιώτης και η αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα απολαμβάνουν το καλοκαίρι ενώ συνδύασαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους με ένα όμορφο μυστήριο.
Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κάρυστο, όπου η χορεύτρια σύζυγος του Χρανιώτη έγινε νονά για πρώτη φορά.
Βάφτισε τον γιο δυο αγαπημένων τους προσώπων σε ένα μυστήριο που έγινε απλά και η νονά ήταν πανέμορφη με ένα λευκό αέρινο φόρεμα.
![Bαφτίσια στην Κάρυστο για τον Χρανιώτη και τη σύζυγό του [φωτο]](https://www.thetoc.gr/images/articles/7/article_217682/upl5d53d9a3cb4d7.jpg)
![Bαφτίσια στην Κάρυστο για τον Χρανιώτη και τη σύζυγό του [φωτο] - εικόνα 2](https://www.thetoc.gr/images/articles/7/article_217682/upl5d53d9d2e254b.jpg)
Κεντρική φωτο: ndp
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr