Βαγ.Περρής: Ξεσπά για τα κανάλια που δεν πληρώνουν & κρίνει την τηλεόραση

"Υπάρχουν άνθρωποι σε υψηλά πόστα που αν τους δείξεις την κάμερα και ένα ψαροντούφεκο θα πάνε να ψαρέψουν με την κάμερα".

bagperris-ksespa-gia-ta-kanalia-pou-den-plirwnoun--krinei-tin-tileorasi
SHARE THIS
0
SHARES

Χωρίς περιστροφές και χρύσωμα του χαπιού, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε για την επιλογή του να αφήσει την τηλεόραση και να επιστρέψει μόνιμα στη Σύρο, στο star.gr. 

Τα εξώδικα, οι οφειλές, η τηλεόραση

-«Φέτος είχα τις περισσότερες προτάσεις που δέχθηκα ποτέ. Καμία δεν με ενδιέφερε και καμία δεν ήταν σίγουρο ότι θα με πλήρωνε. Γιατί το τελευταίο διάστημα περισσότερο ασχολούμαι με την εξασφάλιση της πληρωμής που έχουμε συμφωνήσει πάρα με την ίδια τη δουλειά. Δεν αντέχω άλλο να πηγαίνω σε δικηγόρους, να ανταλλάσουμε εξώδικα. Με το OPEΝ είμαι σε μία διαδικασία την οποία δεν χρειάζεται να την πούμε. Ελπίζω να λυθεί σύντομα». 

-«Δεν ήμουν τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση ευτυχισμένος για πολλούς λόγους. Βεβαίως μπορούμε να τους υποψιαστούμε. Θέλω να κάνω αυτό που είχα σχεδιάσει πριν από χρόνια. Δεν ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, ψιλοκαθυστέρησε. Και αυτό που θέλω να κάνω είναι να επιστρέψω στο νησί μου, να ασχοληθώ με την προώθησή του και να βάλω και εγώ ένα κομματάκι στο χτίσιμο της τουριστικής προβολής του». 

-Το κόψιμο του "Circo": «Όταν σταμάτησε το "Circo" φυσικά και δεν ήταν επιλογή μας. Ήταν μια αιφνίδια απόφαση, δεν υπήρχε μια προετοιμασία. Νομίζω ότι ήταν και άδικη, αλλά αυτό είναι μια δική μου εντύπωση. Αυτές οι εκπομπές όταν τις βάζεις σε ένα κανάλι να λένε καλά ή κακά λόγια κατά διαταγή νομίζω δεν πληρούν τον ρόλο τους.Επομένως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία». 

Ο ΣΚΑΪ και οι παραγωγές του

«Δεν ειναι δύσκολο, δεν είμαι μάντης. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν το μίνιμουμ της λογικής σκέφτονται αυτό που αφήνει έκπληκτους τους υπεύθυνους. Δεν μπορεί αυτό που όλοι ξέραμε να μην το ήξερε ο άνθρωπος που χειρίστηκε αυτή την υπόθεση. Παρόλα αυτά δεν το ήξερε. Και ερχόμαστε σε μια προηγούμενη συζήτηση και λέμε πως υπάρχουν άνθρωποι σε υψηλά πόστα που αν τους δείξεις την κάμερα και ένα ψαροντούφεκο θα πάνε να ψαρέψουν με την κάμερα». 

Τα προγράμματα που ξεχωρίζει

«Το MasterChef είναι παραγωγή καλή, έξυπνη. Έχει χειριστεί άψογα όλα τα μυστικά που χρειάζονται για να φέρεις υψηλή τηλεθέαση. Τα κατάφεραν και είναι πολύ επιτυχημένο. Επίσης, πολύ καλά πάει ο Μουτσινάς. Ο Μουτσινάς έκανε αυτό το οποίο περιμέναμε όσοι θαυμάζουμε το ταλέντο του -γιατί είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Το άφησε να εκδηλωθεί, δεν το περιόρισε στις φίλες του. Μέχρι στιγμής βλέπαμε μια εκπομπή που ο Μουτσινάς προσπαθούσε να φέρει το ύψος του ταλέντου του στο ύψος των υπολοίπων, που από καλή του καρδιά ή ανασφάλεια, είχε γύρω του». 

Ο Θέμος Αναστασιάδης

«Δεν διαχειρίζεται η απώλεια. Κρατάς τον άνθρωπο στην καρδιά σου. Κι αυτό που κρατάς είναι το καλύτερο κομμάτι. Λειτουργεί έτσι η καρδιά των ανθρώπων. Το κρατάω, τον θυμάμαι, τον έχω παρόντα και έτσι πορευόμαστε». 

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook