Βάνα Μπάρμπα: Η Φαίδρα πονάει, έχει 5 χρόνια να μιλήσει με τον πατέρα της

«Η Φαίδρα πονάει. Κρίμα. Και είναι το παιδί του» είπε μεταξύ άλλων για τη σχέση της κόρης της με τον πατέρα της.

bana-mparmpa-i-faidra-ponaei-exei-5-xronia-na-milisei-me-ton-patera-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Στο dot. παραχώρησε συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η κόρη της, Φαίδρα, δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα της εδώ και πέντε περίπου χρόνια. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η απόφαση ήταν του πατέρα της. 

 

«Δεν μιλάνε τα 4-5 τελευταία χρόνια. Και ελπίζω να μιλήσουν αργότερα. Να τα ξαναβρούν. Και η Φαίδρα έχει θυμώσει, αλλά ένα παιδί είναι παιδί στα δέκα του χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει ο γονιός να μην έχει εγωισμό. Πρέπει να πηγαίνει να βρίσκει το παιδί του και να τα βρίσκουν. Εγώ δεν επεμβαίνω. Δε με αφήνει η Φαίδρα. Αλλά και ο ίδιος από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα πώς να κάνω εγώ κάτι; Το θεωρώ λάθος. Την πονάει τη Φαίδρα που δεν βλέπει τα αδέρφια της. Δεν έχουν επαφές. 

 

Είναι απόφαση του πατέρα αυτό. Η Φαίδρα πονάει. Κρίμα. Και είναι το παιδί του. Τον πονάω εγώ τόσο πολύ ώστε να μη θέλει να δει αυτό το παιδί; Γιατί; Για ένα καπρίτσιο ενός γονιού να τιμωρήσει εμένα; Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Αλλά δεν μπορείς να έχεις εγωισμό όταν είσαι πατέρας. Το παιδί είναι εκεί. Πήγαινε και βρες το», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook