Βάνα Μπάρμπα: Ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχω κάνει...

«Τώρα πια, στα 49 μου, ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχω κάνει...Δεν είμαι πια το sex symbol των 80’s και των 90’s», εξομολογείται η Βάνα Μπάρμπα.

bana-mparmpa-ntrepomai-gia-tis-gumnes-fwtografiseis-pou-exw-kanei
SHARE THIS
0
SHARES

«Αν η κόρη μου ήθελε να ακολουθήσει τη δουλειά μου θα πέθαινα. Αν μου έλεγε ότι θα κάνει γυμνή φωτογράφιση, θα πέθαινα...Ξέρω καλά ότι αισθησιακές φωτογραφίες που έχουν κάνει όλες οι ηθοποιοί, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Τώρα πια, στα 49 μου, ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχω κάνει.

 

Με ενοχλεί που μπορεί να τις δει το παιδί μου, παρόλο που ήταν κομμάτι της δουλειάς μου. Δεν είμαι πια το sex symbol των 80’s και των 90’s. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνει ένα παιδί. Τότε το έκανα με ευκολία και αγάπη». Αυτά δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό ΟΚ!.

Οταν ερωτάται για το εάν και κατά πόσo βλέπει τον εαυτό της στην 14χρονη κόρη της Φαίδρα, η δημοφιλής ηθοποιός απαντά:  «Τα παιδιά μας είναι αυτόνομες προσωπικότητες, αλλά κουβαλούν το DNA των γονιών τους. Η Φαίδρα είναι ένα παιδί της ηλικίας της που έχει μεγαλώσει με το Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από την άλλη βλέπω ότι έχει τον τσαμπουκά και το δυναμισμό που είχα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Η Φαίδρα θέλει να σπάσει τα δεσμά, όπως κι εγώ όταν έφυγα από τα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα, όπως είναι και ο τίτλος του βιβλίου, που ετοιμάζω. Έκανα την επανάσταση μου στα 17-18. Εκείνη ήδη από τα 13 της έχει αρχίσει να με αμφισβητεί. Υπήρχαν φορές που της έλεγα: “Η μαμά σου ήταν ωραία” και μου απαντούσε ”Μα πώς σε έβρισκαν ωραία; Σιγά τα αυγά!”»

 

 

Ομως η Βάνα Μπάρμπα πραγματικά σοκάρει όταν ερωτάται αν αισθάνεται συντηρητική. «Είναι αλήθεια ότι μου βγαίνει ένας συντηρητισμός που δεν τον περίμενα. Υπάρχουν στιγμές που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι “εσύ που ήσουν τόσο ελεύθερο άτομο, πώς έχεις γίνει έτσι;”. Ίσως να φταίει που μεγάλωσα», απαντά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook